2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@atibareis verilen dep ve teminati bu forumda kimse dogru kabul etmrdiki baska yerde o sekilde ikna edilmeye calsitigini soyledim. Arkadasta hayir bu sekilde olmali diye aciklama yapti.Ayrica fikirlerin dogru olabilir ama soyleyis uslubun cok yanlis. Azarlar vari konusman da ayri bir garip.
-
@by123 0.5 li sorunun rakamı neydi hatırlıyor musun ben baya uğraşmıştım bu soruyada oradan hatırlamaya çalışacağıcam ne yaptığımı
-
@by123 varsa da bilmiyorm hocam bende hatrlamiyorm sadece o sekilde yaptim en yakini isaretledim hangisiyse.
-
@nitrogb Bunuda gittim Rusya yaptım zaten hiç öyle yapamam böyle soruları
-
hatırladıgım 2 soru:
gelit etkisi ikame etkisinden büyük olan mal:giffen mal
fiyat degişimi ve gelirdeki değişmelerden hareketle ortaya çıkan etki:toplam etki dedim -
@kpssa bu da yanlış demek. Valla iş çığrından çıktı benim açımdan.
-
- Ankara nin baskent olusunu bilemedim
*Verilen avansi yaptim sildim yanlisi isaretledim
Anaaaamm yandimmmm:))
- Ankara nin baskent olusunu bilemedim
-
@Ülkü benimde hukukta ve mikroda epey yanlışlarım çıktı. herşey olacağına varır. hayırlısı olsun
-
@De_lorean alınan çekler verilen çek ve ödeme emirleri 3000
-
Binalar sorusu neydi?
Ve verilen avans mı sipariş mi soru neydi ve hangi açıdan doğruluğu tartışıyoruz -
@De_lorean yürüyen merdiven kira yada mülkiyete sahip olunan binaya yapılırsa; binalar-özel maliyetler.
-
@De_lorean mal alınmıyor muydu ben verilen sip avansı yaptm
-
@kpssa. Kardeşim burdaki çoğu soru eksik ve cevaplarda eksik milletin morali bozuluyor ben senin şahsina demedim sadece dikkat etmek lazim kaldiki bize göre dogru diye zaten bisey yok çogu soru gib'e göre dogru olmasi onemli
-
@nitrogb Bu gece keşke açıklansa insan ister istemez umut ediyor belki olur diye bir an önce bitse daha fazla umut etmeden
-
@De_lorean yanlış yevmiye kaydında benim hatırladığım cvbı birebir hatırlamıyorum da 2 solda iki sağda hesap vardı yada karma hesaptı yani tekli bişi diil benim yaptığım bu
-
@murti1930 cevap yaşlılık olmalıydı.
-
@zamangeciyor yaşlılık neydi ?
-
@De_lorean hep aynı sorular tartışılıyor. 10 sayfa öncede sorunun cevabı var. önce bi okuyalım geçmiş yazılanları. yeni akla gelen sorular üzerine konuşursak daha yararlı olur
-
@Obra eywallah doğru yapmışımdır sanırsam
Birde 2 3 sayfa önce 14 diye yazmışlar o nedir -
@by123 ya ben seni niye azarlayim arkadasim mesele verilen sip.av depozito degil insanlar kendi yaptiklarini doğru kabul ederek yotum yapiyorlar bu her sinavda boyle sonuc aciklaninca oyle olmuyor onu diyorm