2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Nameless hocam soruları karıştırmış olmayasin otel sorusundan bahsetmiyoruz değil mi.. soru da üretim bölümünde çalışan işçinin ücretini soruyordu ve cevap direkt işçilik olacaktı evet
-
@Nameless farklı sorulardır diorsun yani öle mi
Kaptilizasyon soru 80 100 120 belli mi -
@HaniYaKi Urfa için bi tahmininiz var mı:)
-
@Nameless otel sorusunda kullanılan demirbaslar için kayidi soruyordu onun içi fikrim hizmet üretim gideri diye dusunuyorum
-
@De_lorean 100 oldugunu dusunuyorum cunku vergi kalktiktan sonra sadece %10 faiz oranıyla 10000 tl kazaniyorsa diyordu soruda 100.000 diye düşünüyorum emin olmamakla beraber
-
@Wagner aynen ben de otel sorusunda hizmet üretim gideri dedim işçi sorusuna da direkt işçilik gideri dedim ama işçi sorusunda şıklarda genel üretim gideri de vardı sadece onu sormuştum..
-
Yarına kalmaz umarım açıklama
-
Hangisi daha gec kurulmsutur sorusunun cevabi nedir arkadaslar?wto-oecd-wb-imf
-
@Nameless ama üretim bölümü diyordi soruda ayrıca 7A da geçiyordu sanırım ben bunları göz önüne alarak dig dedim
-
@umudumol 80 alan ilerler
-
@oguctas wto
-
@wagner genel üretim gideri de 7A ama dig daha spesifik diye ben onu işaretledim kusura bakmayın çok bilmiyorum ben de ondan merak edip sordum
-
75 i gören iller olacaktır mutlaka
Herkes sadece imece çöz diyerek yanlış yönlendirdi milleti sınava böyle hazırlanan çok fazla insan var bende dahil oyüzden geçmiş senelere göre daha düşük kapatacsk puanlar . 80 i olan %80 içerde diyebiliriz -
@De_lorean aslinda banka ve kasa olmuyo taahhukta ama pesij odenen vergi ve yuk de olmuyo sanki hocam kafam burada da karisik
-
@totti eyvallah hayırlısı bâkalim
-
@Nameless o soruyu tam olarak hatirliomusun_? Sanki uretimde dogrudan degil de endirek calisan isciyi sordu gibi animsadim bi an. Oyle ise genel uretim giderleri olur o sorunun cevabi.
-
GİB'in ışıkları yanıyor mu arkadaşlar. Ciddi soruyorum.
-
@mahmut8728 aynen hocam ben de endirekt çalışan işçi şeklinde hatırlıyorum ondan iki şık arasında sınavda çok kaldım
-
bugün açıklanma ihtimali var mı
-
@Nameless Bende soruyu tam olarak hatirlayamadim ama sizin yazdiginiz soruya bakinca direk gozumde endirek iscilik ve genel uretim giderleri cevabi canlandi. O soruyu tam olarak hatirlayan varsa netlesmis oluruz o sorunun cevabi genel uretim giderleri olabilir