2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Nameless hocam alakasız birseydi ancak yanlisda hatırlamış olabilirim
-
@askidahukumsuz hızlandırandı cevap
-
hukukta kaç soru vardı hatırlayan varmı 25-28
-
Arkadaşlar şu an ben çok kötüyüm gerçekten. Sınavdan umutluydum bu sene nedense hem istediğim şehir kendi şehrimdi her şey güzeldi güzel olacaktı. Taa ki sınava girene kadar..sınavda sürekli kolay sorulara ne zaman geçicem diye bekledim ama bir türlü gelmedi o sorular. Ne desem bilemiyorum çıkmadık candan umut kesilmez ama kabullendim gibi sanki. KPSS ye de hazırlanamadım zaten bu sene. Ne desem ne anlatsam yetmeyecek sanki.
-
@Nameless bankalar mı ücret tahakkukunda banka çalışmaz ki
İlgili gider hesabı
360. 361 be personel çalışır -
arkadaşlar soruları görünce, özellikle de a grubu olanlar, sınav muhasebeyle başladığı zaman 'işte bu' dedim.çünkü geçmiş guy sınavlarında muhasebe soruları 1 2 soru hariç kopyaydı. ancak sınavın geneline bakacak olursak, 65- 70 soru yüzeysel.25 tanesi belirleyici, 4 5 tanesi de ileri düzeydeydi. bu şekilde yapıldığı için emeğin daha fazla ön plana çıkacağını düşünüyorum.büyük ihtimalle bu gece açıklanır.taban puanların düşük kapatacağını düşünüyorum.bazı illerin 70le kapattığını görürsem inanın şaşırmam. 2015 kasımda 98 aldğm sınavda istanbul en az 85 tahmin edip 1 puan farkla bilen birisi olarak yine yorum yapmak istiyorum; istanbuuulll 7333333333333 hadi hayırlısı arkadaşlar.
-
@Wagner evet ben de çok hatırlayamıyorum şıkları ama iki şık arasında çok kalmıştım ondan merak ettim
-
Istanbul düşük kapatabilir ancak az alım yapan iller yüksek kapatır yine diye dusunuyorum
-
@askidahukumsuz Hizlandiran olacak hocam onun cevabi. Cogaltan otonom harcamalarda soz konusu olur cunku
-
Arkadaşlar şahsi fikrim burada ya da başka platformlarda yazılan soru cevaplarına bakarak canınızı sıkmayın.Mesela ben geçen seneki sınavda 82 doğru beklerken 91 doğru gelmişti.
Çok kısa bir süre içerisinde zaten yazılı sınav sonucunuzu öğreneceksiniz çok kafa yormamaya çalışın.(yoracaksınız)
Son olarak,her şey gönlünüzce olur umarım kazanan arkadaşlara mülakatta bol şans. -
@wagner işçilikle ilgili sorunun cevabı mı bu acaba? Ben direkt işçilik yaptım da ondan soruyorum.
-
@gizem7 üretim departmaninda calisan işçinin ücretini 7A ya göre nereye kaydeder gibi birşeydi soru
7A da direkt işçilik giderleri olmaliydi
-
Gibin ışıkları yanıyor mu?
-
@bunebicimhikaye GİB bugün yoğun çalışıyor.
-
@Wagner direkt işçilik değil mi kesin ben genel üretimle ikisi arasında kalmıştım
-
Üretim yazıor muydu be bu soru otel ile alakalı olan mıydı başka soru muydu
Ve kapitilizasyon cevabı netleşti mi -
@Ülkü hakkımızda hayırlısı . çoğaltan diye dşündüm ama yatırım biraz işin rengini değiştirmiştir diye düşündüm hızlandıran olarak işaretledim
-
@HaniYaKi tekirdağ için girmiştiniz hocam siz. Tahmininiz kaç tekirdağ için?
-
haydi GİB haydi tam zamanı tam zamanı şimdi açıklayıver artık karnıma ağrılar girdi
-
@De_lorean otel sorusunun şıklarını hatırlamıyorum ama bu soruda hem genel üretim gideri hem de direkt işçilik gideri vardı şıklarda çünkü ikisi arasında çok kaldım..