2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ShankS Var diyorlar yani en azından geçmiş yıllarda aynı gün açıklanmış
-
@totti Kpssye yönelik çalıştım.Eksik konum neredeyse yoktu.İMECE ezberledim.Bütün sorularını. ve sonuç 20 yanlış.Belki tecrubesizligime geldi bilmiyorum sınavdan çıktıgımda 80 nin altlarını kesin görür dedim.Zaten 85ler felan imkansız.
-
@mahmut8728 hocam o soru üretim departmaninda calisan iscinin ucret tahakkuk kaydi nasildir tarzinda biseydi. Endirekt ifadesi yoktu. Diret iscilik giderleri olmali cevap
-
@mahmut8728 ben maliyet hesaplarına çok hakim değilim ama sorunun yüksek oranda öyle olduğunu düşünüyorum ondan cevap genel üretim gideri olabılır gerçi ben de direkt işçilik yaptım ama...
-
@safiTÜRK69 5 soruda 1 yanlış kpss ye göre çok iyi zaten bu sorular kpss de çıksa kolay ama neden çıktı demeyeceğimiz tarzdan sorularda örneğin gelir tablosu kpss de bile o kadar çok maddeli çıkmaz oyüzden bekleyip görecez 20 yanlış bizi kurtarır mı
-
@Nameless Uretim isletmesinde dogrudan uretimde calismayan isci ise zaten direk iscilik olmaz. Burdaki sorun sorunun tam olarak nasil oldugunu hatirlamamak.
-
@totti Ankara,Bursa ve Antalya hariç diğer hepsini rahat kurtarır.
-
geçmiş olsun. en başından beri soran arkadaşlara çıkmış sorulara çok güvenmeyin, bir özgün sorulursa kötü olur demiştim nitekim öyle oldu.
hak edenler kazanır, en azından buna eminiz..iyi oldu bana göre de..benim de puan kritik gibi -
@aycan Soru sizin dediginiz gibi ise dogru ama ben sorunun sizin soylediginiz gibi olmadigini hatirliorum sanki. Yanilioda olabilirim ama dogrudan uretimde gorev alan isci olmadigini hatirliorum.
-
@mahmut8728 üretim bölümü diye net hatırlıyorum sanki
-
@mahmut8728 evet onu 1 dk önce ben de farkettim maalesef sınavda hangi kafayı yaşadıysam..
-
@mahmut8728 ben de @wagner gibi üretim bölümü olarak hatirliyorum. Hayirlisi olsun
-
@wagner Valla dostum olabilir ama o soru benim ozellikle dikkatimi cekmisti ve ozellikle altini cizmistim direk degil endirek gibi animsadim ama yorgunluk soruyu tam olarak da cikaramadim yanilioda olabilirim kimseyi yaniltmak istemem.
-
@aycan Oyle tabi dedigim gibi yanilio da olabilirim kimseyi de yaniltmak istemem. Hayirlisi olsun.
-
@Nameless Saglik olsun diyelim dostum bende cok net bildigim 1 2 soruyu dikkatsizlik yuzunden yanlis isaretlemisim. Oluo insanlik hali diyelim
-
-
@mahmut8728 tabi ki sağlık olsun keşke tek yanlışım tek o soru olsa yine de çok sağolun cevaplarınız için
-
Arkadaşlar alacak ve borç senetlerine reeskont ayrılması dönemsellik kavramı gereği kimse neden herhangi bi yorum yapmamış anlamadım tutarlılık değil çünkü
-
@Ülkü inş sağol
-
@kahkullu Normalde evet öyle. Ama soruda farklı sormuş alacak senetlerine ayrılmış borç senetlerine ayrılmamış demiş tutarlı davranmamış yani