2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@senendeksi özel fonları amortismanlarla neden birleştiriyorsun sadece
-
Sure olağan gelir ve kar hangi sorunun cevabi arkadaşlar ? Soruyu hatırlamadım sanırım. Hisse senedi ihraç sorusu mu arazi mi
-
@safiTÜRK69 benim en büyük moral veren felsefem; çalıştım, yapamadıysam rakiplerim de yapamadı
-
Bu gidişle puanlar 75'leri görür. Zaten en zor guy sınavıydı bir de bu kadar çelişkili sorular var
-
Bu soru cevaplama işi çığırından çıktı bence:) herkes kendi işaretlediği cevabın doğru olduğunu ispatlamaya çalışıyo gibi
-
Şıklarda basit üsul olan soru neydi?ve cevabı basit usül müydü
-
Hadi ya uyuycaz mı bekliycez mi? Kimse gib'e gitmedi mi bu sefer
-
ne zaman açıklanır sizce?
-
Sınav sonrası düğünde çılgınlar gibi oynayarak stresimi attım.
Gib'in ışıklarından haber var mı? -
@ff buna varış hakemleri karar verecek
-
arkadaşlar genelde 1- 2 arası açıklanıyodu. o yüzden yorum yapmak için erken
-
Doğal işsizlik oranını ne yaptınız ?
-
@akerlof geçici artı yapısal
-
Basit üsul sorusu???
-
@gmmerve teşekkürler.Konjonktürel diyenler aklımı karıstırdı ben de desiğin gibi yaptım.
-
@akerlof hocam karışacak bir şey yok aslında friksiyonel yerine geçici demişler rahat olun
-
@De_lorean ben basit usul diye hatırlıyorum. Bi arkadaşta gibin sitesinden görüntü atmış orada da basit usulle olanlar sayılmamıştır diyor.
-
@karakalpaklı yalnız değilmişim sağlam kafa yapıyor guy sonrası düğün denenmesi gerek
-
@gmmerve bencede öyle ama gib inde işi belli olmuyo tutar diğerini kabul eder bazılarına dershanede öyle göstermişler ikilemde kaldım bi an için. İnşallah sorular açıklanırda hatalı soru var mı yok mu görürüz.
-
@2016mağduru gerçekten mi?