@ucanizmirli sen iyi çalıştın. Gecen sene girseydi bu sınava en az 95 olurdu. Aylin de öyle. Yani çok çok iyi hazırlanan bile 10 yanlış yaptı. 80 civarı yığılma var genelde.
2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@aylin seni unuttum bak snn nasıl geçti
-
@hayalimsgk bende öyle düşündüm özel fonu işaretlemedim
-
@ucanizmirli sen iyi çalıştın. Gecen sene girseydi bu sınava en az 95 olurdu. Aylin de öyle. Yani çok çok iyi hazırlanan bile 10 yanlış yaptı. 80 civarı yığılma var genelde.
-
@ucanizmirli benim de kesin 9 yanlışım var 4 soru da muallak 10 15 arası çıkar
-
@sınavstilisti banka kredili soru hangisi hocam ozel fon diye soylenen sorumu
-
@Pigou33 70 kuralı vardı ıktisattan cevabı 14 çıkıyordu Şangay 5 list üyesi değildiri soruyodu Hindistan monopol un etkinliğini azaltır diye bir soru vardı cevabı taban fiyat
-
@safiTÜRK69 o kadar çalıştım ankara sorusunu salladım tuttu ama gittim cumhurbaşkanı seçilme yaşını 45 yapmışım nerden aklıma geldiyse. kek soru gitti yani
-
@sınavstilisti tamam nis sorusuydu smdi hatrladim
-
@aylin rakip olacaz herhalde bi sıkıntı çıkmazsa eğer mülakatta
-
@safiTÜRK69 sınavdan çıkınca o kadar üzüldüm ki sorular çok zordu kafadan kaybettim saydım nete girince gördüm herkese zor geçmiş
-
@nitrogb ben anlayamadım daha soruların hepsinin cevabını görmeyince ama 80 üstü gelmeZ bana konya yüksek kapatırsa da tebrik etmek lazım.takılma kanka muhasebeden hukuk eksiğini kapatmışsındır inşallah
-
Verginin kaptil
Ve verginin vadesi bu soruların cevabı hakketten merak ediorum -
Kankalar facete falan cevapları toplu görmüş olan biri var mı
-
@Hipokrat inşallah kardeşim. Allah ın izniyle kalırız. Kalamazsakta yolumuza bakacaz artık. Zaten adam akıllı kpssyede çalışamadım. Hakkımızda hayırlısı
-
@A.smith Keynesin 29 buyuk buhranindaki derdi zaten efektif talep yetersizligi idi. 3 şık talep ve toplam talep artirmaya yonelik biri de kamu harcamalari ile baslayip yatirimlar artirilmali gibiydi dogru olan cevapta o olmali.
-
@A.smith ama Keynes'e göre soruyordu.
-
-
Ne zaman açıklanacagı belli mi acaba?
-
@aylin ben sınavdan çıktım o yanlış bu yanlış 70 i geçemiycem sandım. Hesaplayınca biraz da olsa umutlandım. Sınavın böyle olması iyi oldu bence gerekliydi.
-