2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@duranvarlık 70 kuralına göre bulmadığım için soruyorum
-
@by123 boş demediğinden Emin'im hocam. Deme ya benim arkadaşta 91 aldı
-
@2525 boş arazi diyordu hocam kullanmadıgi diyordu soruda.. İnşallah hocam hayirlisiyla girelim listeye yardimlasiriz
-
@hayalimsgk arkadaşım diğer olağan için değer artışı nasıl kayedeteceksin
-
BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM TAM YARGI DAVALARINDA YÜRÜTMENİN DURDURULMASI İSTENEMEZ Mİ?
-
@ucanizmirli Dediğin gbi söylicek değilim.Daha fazla tartışmak istememin sebebi konuşma şeklin bişeyi açıklama şeklin hoşuma gitmiyor bu yüzden cvp yazma demek en doğal hakkım sanırım.
-
@kpssa sen de emir vererek konuşuyon "daha fazla yazma" gibi. Ben bişey diyom mu snn konuşma şekline
-
-
Bir de o birincil dağılım. Faktörler arası dağılım birincil oluyor
-
Arsayi karli bi sekilde satmak tamam yenileme fonjna alinmiyor ama siklarda yenileme fonu yok ki ozel fonlar var..demirbas ve arsa arazi her ikisi de mdv..demirbasi yenileme amacli satinca ozel fonlar oluyor da baska bi mdv olan arsa araziyi yenileme amacli satinca neden ozel fonlar olmasin...kendi fikrim...
-
@economistic ödeme zamanında alacaklının ikamet yeri
-
@John-Nash 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM TAM YARGI DAVALARINDA YÜRÜTMENİN DURDURULMASI İSTENEMEZ Mİ?
Su soruyu yapan arkadaslar el kaldirsin
-
@John-Nash diğer şıklar neydi
-
-
@hayalimsgk hocam o arsa satisi ne yaptiniz
-
@economistic evet
-
@economistic soru sadece arazi diye başlıyordu
-
Dostlar soru bos arazi mi diyordu ? Sadece arazi mi ?
-
-
@ucanizmirli danistay ilk derece mahk ve bilmem neye karsi yurutmenin durdurulmasina basvurulamaz...eger yanilmiyorsam boyleydi bir sikki