2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@economistic yok Zaten farklı soruyla karıştırmış diyorum bencede 30 gündür.
-
@economistic hocam sizce savunma sureli sorunun cevabı neydixxxxxxx pardon simdi gördum 30 gün demişsiniz
-
çok fazla muallakta soru var, herkese bekledğininin altında net gelecek, 80+ olan il olmaz, en düşük istanbul kapatır
-
@işsizdegree ben aradım GİB ... tarihi hakkında bir şey söyleyemem dedi... bugün açıklanma ihtimali var mı diye de sordum yok dedi... umarım açıklanır bugün...resmen sabrımızı deniyorlar...
-
@economistic savunma süresine 30 diyorlar kesin değil mi?
-
-
@economistic anladım hocam ben 15 yaptim bana 15 gibi geliyor ama bakalım hangisini dogru kabul edecekler.peki su 7/a da kullanılmaz sorusunu ne yaptınız?
-
-
-
@economistic mamul ya da olağandışı gider gibi bir şeydi ikisi arasında kaldım mamullu olanı yaptım
-
-
@economistic yok o degil , o hangisi bilanço hesabı değildir sorusu. Bu hangisi 7/a da kullanılmaz şeklindeydi
-
-
Arkadaşlar idarede bi soru vardı danıştaya acilan davalarla ilgili itiraz edilebilir falan diyordu. O soruyu hatirlayan var mı?
-
-
@economistic danistayin devaminda temyiz merci gecmiyormuydu soruda hatrliyormusunuz net olarak
-
@Kullanıcıadi 7/a hesapları bunlar ama olağandışı giderler veya yarı mamuller diye hesap yok yani iki tane doğru şıkkı var galiba
-
-
@economistic peki son sorularim sunlar: •sosyal transfer mi yaptınız destekleme alimimi
•teminat senedini mi dogru kabul ettiniz
•birincil sektör kesin dogru mu
•su kar dağıtımı sorusunda kullanılmayan hesap bankalar mı yedek kar mi ? Bu kadar kafamı kurcalayan sorular bunlardı diğer arkadaşlarda kesin dogru biliyorlarsa beni rahatalatabilirler Şimdiden tesekkurler -
@by123 hayır itiraz edilebilir diyordu. O yuzden itiraz makami değil çünkü