2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
-
-
@economistic hangi hesap 7/a da kullanılmaz diyodu ben olağandışı yaptım ama şüpheliyim iki doğru cvp olabilir diye
-
Başkent tayfa nerede ya kimsenin sesi çıkmıyor Ankara'dan!..Millide mülakat çalışmaya başladılar heralde:))Bu arada 3 soru haricinde ihtilaflı soru yok gibi bir tanesinde de soru yanlış zaten ''borcu sona erdiren haller'' sorusu...Diğerleri de özel fon ile yürütmenin durdurulmasında savunma süresi..Siz hesaplamalarınızda her neyi işaretlemiş olsanız da bunlara yanlış deyin doğru çıkarsa da bonus olur..
-
@economistic hocam ya bence o sosyal transfer olmaz mı? Şöyle ki destekleme alımında alıyorsun para veriyorsun dolaysız gibi ama sosyal transferden kasıt gıda kömür vs yardımı dolaylı oluyor gibi ne dersin?
-
@Kullanıcıadi katılıyorum arkadaşa sabahtan beri de aynı iddiayı sürdürüyorum
-
@ucanizmirli ben de en cok bu soruyu merak ediyorum mamullu olanı yaptım ben
-
@ucanizmirli bende aynı şekilde düşünüyorum ama herkes cevabın destekleme alımı olduğundan çok emin
-
-
Şu vergi karşılık ayırma sorusu vardı ya dogru cevabın şıkkını bütünüyle hatırlayan varsa yazabilir mi? 690 371 falan olan soru
-
@Kullanıcıadi öğrenci bursu ne oluyor
-
@Ayşem hatta daha once bununla ilgili bi soru çözmüştüm cevap sosyal transferdi ama hangi kaynaktı hatırlamıyorum Murat olabilir
-
kâr dağıtım sorusu neydi. şıklarda ne vardı.
-
-
@Ayşem @Kullanıcıadi dayanın 2 gün sonra öğreniriz
-
@Fişek-MORGEN evet dolaysız haklısınız ama sosyal transferin içinde mal da olduğu icin diğer sıklarda dolaysız olduğu icin yine dogru cevap sosyal transfer derim ben
-
@Kullanıcıadi sosyal transferi neden sadece ayni olarak dusunuosun nakden yapilan sosyal transfer harcamalari yok mu_? Ogrencilere yapilan burslar malullere yaslilara yapilan maad odemeleri vb. Gibi bunlar sence sosyal transfer degil mi_?
-
@economistic Ahahahah hocam tam hatırlamıyorum iste ne demek istediğimi anladınız iste o sosyalli olan şık yanı kafa gitmiş olabilir benim
-
@mahmut8728 sosyal transfer değil sosyal yardımdı o şık. karışıklık olmasın farklı anlamlara çıkıyor ikisi
-