2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@by123 sana borcu olmayan adama parayi veriyorsun geri alma hakkin yoktur diyodu bi sikta .cevap o mu
-
-
Ben aradım GIB i. Bugün açıklanmaz daha yeni oldu sınav bir iki güne ancak açıklanır dedi
-
@Hipokrat som anda ben bu soruyu b yaptm ya a grubuna gore d deydi cvp donusumde de var bu soru aslinda bu kurum cikmis soru sormus bize ama farkli kurumlarin cilmisini ricardo sorusu vmy 2009 sorusumu ne
-
@De_lorean bende öyle yaptım @ucanizmirli hocam kızacak ama
-
@by123 aynısı
-
@economistic soruda bos arsamiydi peki hatrliyormusunuz bunu
-
@Teklif-eğrisi valla paylastigim sorudaki a sikki yanlismis aynisi hangisiyse o benm kafa karistida hocam
-
@De_lorean valla hocam ben bu soruyu zaten yanlış olarak saydığım için çok üstelemicem ama daha önce yaptığım açıklamayı tekrar ediyorum devlet piyasa fiyatının üzerinde mal alırsa (destekleme alımları gibi) dolaysız transfer, bir malın fiyatını düşürerek veya bedelsiz olarak sunarsa dolaylı transfer diye biliyorum
-
-
@economistic yenileme donu diyor vuk açısından soru özel fonlar dior ve muhasabe muhasebe hocalarına smm Çiller'e sor 3 yıla kadsr yenileme varsa özel fonu ayırırsın olmazsa olağana aktsrırısın net olan budur
-
@2525 niye kızayım kardeşim estağfurullah
-
@2525 tek soru soracağım kardeşim; hadi ozel fona Attın sonra yeni arazi aldın ayırdığınız özel fonu nasıl kullanmayı düşünüyorsun ? Sonuçta yeni aldığın araziye de amortisman ayiramayacaksin.. VMY sınavına gireceksin aman dikkat
-
@ucanizmirli hiçbir kaynakta destekleme alımını dolaysız transfer olarak göstermez. Sosyal yardımlar dolaysizdir. Öğrenci bursları ve emekli maaşları örnektir.
-
@economistic bende ozel fon yaptm keske ozel fon olsaydi
-
@De_lorean kardes boş arazi ve arsalara amortisman ayiramazsin özel fon hesabını nasıl kullanacaksin?
-
@by123 hocam soruyu iyi yakalamissin soru buydu..ben de o sikki isaretlemistim simdi ferahladim biraz
-
@hayalimsgk valla hangi kaynak olduğunu hatırlasam hiç üşenmeden tek tek sayfalara bakıcam çünkü sayfanın üstüne almıştım bu notu ama hatırlayamıyorum hangi kaynak
-
@hayalimsgk hocam soruda boş arazi demiyordu ama Vmy böyle alengirli sormaz ya SGK teftişe beraber girecez senle nasipse yardımlaşırız orada bana
-
@2525 bundan eminmiyiz hocam demediginden ne lanet bir sinavdo ya arkadasm gecen sene kalem oynatmadan muhasebe cozduk demisti hey gidi heyyyy