2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@karakalpaklı güzel sanatlar mezunuyum o sorunun cevabı hakkında bi fikrim yok.
-
Soruların cevaplarına bakmadım çıktıktan sonra totem yapıyorum. Ama denk geldiklerime bakarak şunu söyleyebilirim ya 90 üstü ya da 70 altı netim var
-
Ben zaman açıklarlar bilen Yok mu
-
@safiTÜRK69 bide onun için etkinlik düzenlesekmi acaba
-
@ucanizmirli bncede.ihracat sünvansiyonu tarife dışıdır ve ihracat teşvikini direk sübvansiyon diye yorumlamak bnce doğru değil tabi bu benim fikrim
-
Hatay i yazan arkadaşlar bana mesaj atabilir mı durum ne çok merak ediyorum
-
şu sükna dediğiniz yanıtta emin misniz ?? arazi falan vardı şıkta onu yaptım ben sükna diyenler neye göre kime göre ?
-
Umudunuzu kesmeyin gençler. Şimdiden moral bozmaya gerek yok daha kpss var. Ayrıca 3 senedir KPSS'den 90 üstü alan arkadaşim bu sınavda 81 net çıkarabildi. Burdan çıkartın durumu artık. 70 üstü yapan herkesin girme ihtimali var hala
-
@davetsiz sükna (oturma hakkı) mala değil kişiye yönelik yapılan bir haktır diye işaretledim süknayı ama doğru mantık ne bilmiyorum
-
@hayalimsgk Eğer başka bişi için kullanılmıyorsa bilmiyorum.Dediğiniz gbi arazi olması benimde kafamı karıştırıyor o kadar duran varlık varken araziyi sormaları bişi olabilir ama bilmiyorum yinede ben özel fonlar yaptım ama hayırlısı bakalım herkes için
-
GİB keşke açıklasa...şu hale bakk sorular cevaplar çorba oldu...dün doğru olan cevaplar bugün hep yanlış çıktı...AÇIKLANSIN
-
@kpssa adı üstünde yani gümrük vergisi. tarife dışı değil zaten kendisi tarife olmuyo mu
-
@ucanizmirli ben de böyle düşündüm ama gib bu. gider ithalat kotasını kabul eder..
-
@davetsiz ilk ithalat kotasını eledim ama gib bu işi belli olmaz
-
Arkadaşlar benimde bir sorum olacak,olağanüstü kanun yolları sorusunda kanun yararına bozmanın ismi kanun yararına temyiz olarak değiştirildi diye okudum çalıştığım kaynaktan,çalıştığım kaynak mı yanlış,ona güvenerekten başka şıkkı işaretledim.
-
@ucanizmirli evet bncede öyle.hem öyle hemde ihracat sübvansiyonuyla teşviki aynı şey diye yorumlamak doğru mu emin olamıyorum dün imeceden foto çekip atmışlarda teşvik diyor orada ihracat sübvansiyonu tarife dışıdır.ayrıca adı üstünde gümrük tarifesi tarife, gümrük vergisi
-
arkadaşlar toplu olarak cevaplara nereden ulaşabilirim
-
sanırsam 90 üzeri net yapan hiç yok
-
@aylin ankarada olduğuna eminim
-
@ilanbekleyenadam Ankara 1 eksi ben