2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli hukuk 27. Soru halka açık anonim şirketler kurulurken izin alıyor. Ben konu çalışırken neden böyle diye bi an düşünmüştüm. Sonra aklıma jet fadıl gelmişti. Halka açık olduğu için devletten izin alıyorlar
-
@reagan sabah bizzat Ümit Kaymak hocaya sordum.o yüzden doğru olduğunu düşünüyorum.
-
@hayalimsgk dediğim gibi gib bu kadar ters köşeden vuracak soru sormamıştır bu güne kdr o yüzden ben özel fonlar diyorum
-
@reagan ben kollektif şirket izin alır şıkkını işaretledim izin almaz diye düşündüm. a.ş. ler de gümrük ve ticaret bakanlığından izin alıyor diye biliyorum
-
Amortisman ayrılmayan bir şeyi nasıl özel fona aliyosunuz anlamıyorum o zaman ticari mal satan da 3 yıl içinde mal alırsam diye özel fona atsin
-
@ucanizmirli hakediş sorusu neydi acaba
-
@ucanizmirli VUK’nun 314. maddesi uyarınca boş arsaların amortismana tabi tutulmaması sebebiyle, boş arsa ve arazi satışından doğan kâr yenileme fonuna alınamaz. Aynı şekilde, ticari işletmedeki ortaklık payının devri nedeniyle sağlanan kârın, yenileme fonu olarak, pasifte geçici bir hesapta tutulmasına olanak yoktur. Yani hocam vuk açıkça belirtmiş, gib bunu es geçemez heralde Özel fon olamaz o sorunun cevabı
-
@ucanizmirli şahıs şirketleri tescil ile kuruluyor
-
@reagan soru hangisi yanlıştır mıydı??tescil olması gerekiyor dediğiniz gibi
-
@maldırık boş olan araziyi yenileme amacıyla mı diyordu
-
@maldırık dedem bu gibi durumlarda "tmm snn eşeğin kancık olsun" derdi arkadaşlar. Ben de zaten kesin olarak cvp özel fon demiyorum. Tmm sizin eşeğiniz kancık olsun
-
@reagan sonuç olarak ne oluyo doğru cvp anlamadım
-
direkt işçilik gideri sorusunu hatırlayan var mı?
-
@kahkullu evet hangisi yanlıştır diyordu
-
@reagan evet yenileme amacıyla diyordu sanki ama bu konu uzatılacak bir konu değil en ufak bir ititrazda şu madde üzerinden soru iptaline yol açması lazım
-
Sinir oluyorum ya.. Binlerce soru arasından ihtilaflar soruyu getirip koyuyor
-
Sonrada yanlış bile olsa ben ne diyorsam o diyor
-
@James-Buchanan bir üretim işletmesinde tahakkuk eden işçinin ücreti hangi hesapta muhasebeleştirilir 7/a seçeneğine göre
-
Sektörel gelir Dağılımı sorusunu şıklarıyla hatırlayan var mı
-
@ucanizmirli doğru