2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@OFLU61 ben sizin ne demek istediğinizi anladım.fakat sanki şuan hatırlamadığımız bişi var gibi.çünkü ben sınavda dikkat ettim o soruya ama yanlışta yapmış olabilirim tabi.bekleyeceğiz artık yapıcak bişi yok
-
@istatistikçik inceler demiyordu benimsememiş diyordu
-
Bugün bizim sonuçların okuma işi biter. Gece mi olur sabah mı bilmem ama yarın akşama kadar kesin açıklanmış olur.
-
@kpssa yani bizim kanun yararina bozmada mi gtti hocam simdi her gecen saniye eksiliyoruz rakiplerle esitleniyoz hakkimizda hayrlisi artik
-
@ockhamlı-william 'Adaptif yada beklentilerle geliştirilmiş phillips eğrisi,enflasyon ve işsizlik arasındaki değiş tokuş ilişkisini kısa dönem de kabul etmişlerdir.' Kabul etmiş,benimsemiş,incelemiş,üzerinde durmuş,kabul etmiş vs ne dersen artık adına
-
Şimdi imecede var öyle bi soru taahüt varsa ödenmemiş sermaye kullanılır bnde o soruyu yanlış kabul ettim çoğunluk öyle diyo diye ama bn sermaye yaptım osoruyu
-
Tek yapmanız gereken, google arama motoruna monetarist philips eğrisi yazmak:)
-
Mudurleri yeni acikladilarsa bizim sonuclar yarina kaldi genclik BENCE
-
@istatistikçik hocam incelemek analiz etmek ele almak anlamında kullanılır, benimsemek ise politikanın geçerli olduğunu kabul olduğunu ifade eder yani ikisi farklı kavramlar
-
@by123 o soru iptaller arasında yerini almış durumda
-
@ockhamlı-william http://kpss-alan-iktisat.blogspot.com.tr/2012/03/monetarist-phillps-egrisi.html hocam buradan bakabilirsin.Benimsedikleri de gayet açık
-
Ankara-izmir-antalya-bursa 77-78 istanbul 74 olsun. Ben de 73'le kaçırayım
-
ne okuma işi beyler. müdürlük bitmiş. bizimki başlamış olmalı. hatta bitmişte olabilir.
-
Açıklanan bu sınav ne zaman olmuştu acaba ?
-
@James-Buchanan optikler okunuyor hocam. Siz piyango usulü mü sanıyordunuz? Öyleyse inşallah bana 95 düşer.
-
Müdürlük sınavı açıklandı.haydi bismillah sıra bizimkinde inşallah..
-
@istatistikçik kısa dönemde benimsemişler uzun dönemde benimsememişler
-
@Hipokrat konuş hocam valla onlarda görsün şu yazılanları bu ne ya 200 kişinin sonucuna bakıp 10000 kişinin olasılık sıralamasını çıkarıyorlar.
-
@davetsiz inşallah
-
@ockhamlı-william uzun dönemde de doğal işsizlik seviyesinde dik.