2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@nitrogb anonim şirket dediği için ödenmemiş sermaye yaptım hocam sanki öle bir ayrım vardı ama bende emin değilim
-
Bu sınav 1 hafta açıklanmasın yemin ediyorum insanlar başlar. Ankara 13 ekimde resmi olarak başkent oldu ama aslında 12 ekim de kararı verildi soru yanlış resmi demiyordu. Hindistan şaka yaptı şangay da değilmiş falan der yarın açıklansın da kurtulalım
-
@James-Buchanan tercih neresi?
-
@wagner Erzurum hocam.
-
@James-Buchanan 79-80 ile kapatır inşallah. Icini rahat tut. Olmazsa da bir puanla kacirirsin ki bu başarısız olduğunu göstermez. Yine de için rahat olsun.
-
@wagner Sağol hocam. Sağlık olsun. yapacak bisi yok.
-
Vergi dairesi müdürlüğü aciklandi. Sıra bizde
-
'Monetaristler uzun dönem philips eğrisini inceler' bu bilgi yanlış değil eksikti.Monetaristler kısa ve uzun dönem her ikisini de inceler.Yüksek ihtimalle monetarist olan şık doğru.
-
Ay bi açtım gib'i müdürleri açıklamışlar aklım gitti. Kalp krizi geçiriyordum
-
bişey açıklandı ama bu ne
-
@wagner ben bizim zannettim ya
-
@James-Buchanan sorular ayniyken bile 78le kapamis erzurum. Smdi sorular böyleyken 80le kapamaz.
-
Müdürlük açıklandı
-
80 falan ne dyrsnz kankalar ya Erzurum falan 80 e çıkmaz 80 İ bi il hadi taş çatlasın iki il görsün ortalıkta dolaşan 80 üstü yaptım diyen 100-200 kişi fikir vermez ama sorular fikir verir canınızı yerim düşecek puanlar çok ciddi düşmeli yani
-
valla @Priss çarşamba demişti acaba doğrumu
-
80'e girebilir miyim diyenler gelmiş yok giremezsin hocam 98'in altı hiç bakmasın sonuçlara.
-
@evy06 inşallah hocam. çok sağolun.
-
00:00Dan sonra da çarşamba oluyo, bu gece de nöbetçiyiz.:)
-
Müdürler 79 la kapamış hadi bizimde en yüksek öyle olsun
-
Arkadaşlar arayanlar var mı. müdürlük açıklandığına göre. bizim kağıtlar çoktan okunmaya başlanmıştır. belki de bitmiştir.