2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@karakalpaklı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR Durumumuz aynı hocam. Her geçen saat yanlışlar çoğalıyo.
ben hiç bakmadım sorulara. aklımda 1-2 soru vardı onlara baktım onun dışında soru tartışılan yerden kaçıyorum. herkes kendi verdiği cevabı doğru kabul ettirmeye çalışıyor. ama son söz gib'de. yine de çıkmadık candan umut kesilmez diyip küçük bir umutla bekliyorum listeyi.
-
@nitrogb gib sinav yaptiysa kimse emin olamaz bence bakma sen onlara
-
@hobbes kardeş iyice bozuldu facede ki gruplar gülüp geçiyorum zaten
-
Az kaldı 70 altına inmesine. Sonrasına bakmam zaten bırakırım.:)
-
Sınavdan çıktım 85 bekliyordum forumlara takıldım 78 lere düştüm daha fazla kafayı yemeden açıklasınlar artık bencede
-
@SR Ben de küçük bir umutla hayata tutunmaya çalışıyorum.
-
8 tane muallak var ne cevap verdim die artı tartışılan sorulara yanlış yazdım 14 15 yanlış yeter mi bilmiorum mülakattan elenecek olsamda gene bir mülakat heyecanı yaşayayım diyorum
Aldığım kötü bir haberden sonra sınavında dünyanında adaletinide herşeye küfür ediyorum kazanmayayım zaten bütün şevkim kaçtı zaten zor toplarım ama nabalım nefes alıyoruz iyi kötü
Zor hayat zor -
@Priss e adamlar soruları değiştirdiler ve çoğunluk imeceyi hatmedip girdi :))
-
Sınavdan çıktığımda Tekirdağ ı kazanmış hatta mülakat icin de kimlere yönelsem diye düşünüyordum. Suan yazdıklarınızı okuyorum ve 70 i bile geçemedim galiba sıkıntı yapmayın ihtilaflı sorular dışında herkesin hemfikir olduğu sorular üzerinden yanlışlarınızı sayın. Benim icin sayı suan 74 dogru 13 yanlış gibi birşey. Hedefim 78 dogruyu bulayım yeterlidir. Cunku 79-80 in üstüne çıkmaz birçok şehir hele de Tekirdağ icin ben öyle düşünüyorum.
-
@Grimmjow hizmet üretim maliyeti olacak. Aynı soru 2015 kpssde var
-
Ankara'dan arkadaş dedi gib'in ışıklar yanıyo diye. Çarşamba günü açıklanacağı kesin mi?
-
Yatmadan önce şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki bunları düşünerek dua edin.. Elinizden gelenin yapın elbet rızkımız bir yerlerde bellidir sınavmış mülakatmış herkesin hakkında hayırlısı olsun kalp kırmayın böyle şeyler için.
-
@karakalpaklı o ışık hep yanıyor bir işe yaradığı yok
-
@ShankS Eyvallah reis. En iyisi uyuyayım. Hiç bir şey olmazsa sabah olur.:)
-
Özel fonu yanlış kabul ediyorum artık.Yatay ilerleme yapmıştım değilmiş.Sosyal yardım yapmıştım oda kesin yanlış.Lm yatay olur aşağıya kaydırdım işszilik azalır dedim yanlışmış.Muhasebe fifo 3600 29binle başlayam olcakmış.Maliyede basit usullü soru hakediş soruları ricardo yanlış cevaplarım kesin olarak hukukları hatırlamıyorum muhasebedende var.
-
Ha birde toplam etki diyolar cevaba.Birde maliyede tüketicileri ikna etmek şıkkı olan soru neydi?iktisatta olabilir.
-
Şu Facebook ta toplu cevaplar hangi sayfada dostlar
-
taşınmaz mülkiyetinin konusu olamaz diyordu cevap:sükna
Taşınmaz mülkiyetinin konusu: (T.M.K. m. 704 ve 998)- Arazi: Sınırları yeterli vasıtalar ile tahdit
ve tayin edilmiş (belirlenmiş) yeryüzü parçasıdır.
Örnek; Arsa, bağ, bahçe, tarla gibi. - Tapu kütüğünde ayrı sayfaya kaydedilen
bağımsız ve sürekli haklar: Başlı başına
devredilebilme özelliğine sahip, en az 30 yıllık süre
için kurulan ve tapu sicilinde ayrı sayfada yer
alması gereken irtifak haklarıdır. Örneğin belirtilen
şartları haiz üst hakkı veya kaynak hakkı. - Kat mülkiyeti kütüğüne kayıtlı bağımsız
bölümler: Bir taşınmazın kat, daire, büro, işyeri
gibi ayrı ayrı ve başlı başına kullanılmaya elveriş
- Arazi: Sınırları yeterli vasıtalar ile tahdit
-
Bugün açıklanır mı acaba.
-
..............