2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@aycan kehanet bu gece açıklanacağı yönünde mi
-
@hayde35 öyle diyolla
-
Açıklanırsa üzülenler sevinenlerden fazla olacak. Sonra mülakat aşamasında da elenenlerin yıpranma payları, yedek listede olanlardan, onların yıpranma payı ise kazananlardan fazla olacak. Elhak, yıpranıyorum, yıpranıyorsun, yıpranıyor, yıpranıyoruz, yıpranıyorsunuz, yıpranıyorlar. Türkçeyi de kaptınız sayemde köftehorlar!
-
@sametuzeyir bu hangi grup
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@yyy kpss a ve kurum sınavları orda gördüm
-
Şu an ben
-
Ula fena heyecan yaptım haydi konya haydi oğlum düşük kapat canını yediğim
-
Bu gece biz
-
@sametuzeyir tuğrul hocaya diyorlar ki hocam yatıp uyuyalım mı hocada bu gece biraz kpss çalışın diip ünlem koyuyor.Sonra çay demleyelim mi diyorlar demle diyor birine en son soruyor biri hocam kpss çalışırken bi sürpriz olur mu diye hoca sadece gülücük koyuyor yani yatın uyuyun demedi hoca diyorlar.umut gbi görüyorlar bunu durum bu
-
@Hipokrat ganyanın son ayagini bekleyen abiler gibisin hocam
-
Bir an gözümün önüne resmi gazeteyi beklediğimiz günler geldi duygulandım
-
tuğrul koçer face de kızın birisi uyuyalım demiş. tuğrul hoca bu gece biraz kpss çalışın demiş. kız çalışırken müjde gelir mi demiş. hoca gülmüş.
geliyor heralde ulan ne hale düştük nelerden neler çıkıyor. -
:)) iş iyice çığırından çıktı.Ahtapot Paul içinde çarşamba yı perşembeye bağlayan gece 02:00 yazan kağıda sarılmış arkadaşlar hazır olun
-
Açıklanacağına dair tek umut Sn. Koçer'in adamın birinin çay demleyelim mi sorusuna demle, kızın birinin sürpriz olur mu sorusuna cevabı vermesi mi? Tamam arkadaşlar her şey hayalle başlar eyvallah fakat bu güpegündüz çaresizlik
-
@Mehmet-Muzaffer Nolmuş yani sonuçları göremedikse? Hayallerimizi de satmadık ya.
-
@karakalpaklı ölüyorummm versiyonunu bul
-
@Mehmet-Muzaffer 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Açıklanırsa üzülenler sevinenlerden fazla olacak. Sonra mülakat aşamasında da elenenlerin yıpranma payları, yedek listede olanlardan, onların yıpranma payı ise kazananlardan fazla olacak. Elhak, yıpranıyorum, yıpranıyorsun, yıpranıyor, yıpranıyoruz, yıpranıyorsunuz, yıpranıyorlar. Türkçeyi de kaptınız sayemde köftehorlar!
kardeşim torbacının numarasını verir misin ?
-
@karakalpaklı seni sevdim kalpaklı çocuk, iyi birisine benziyorsun. Ayrıca mesajlarına gülüyorum da. Umarım Allah gönlündekini hayırlı ve senin eyler.
-
Arkadaşlar bende de bu gece açıklanaacak gibi bir his var hadi hayırlısı . Sonucunu öğrenelim bitsin bu iş artık iyi yada kötü