2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
19 mayıs gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun gençler gerçi biz yaşlandık artık ya neyse
-
@aylin. Tüm genç kardeşlerimizin gençlik ve spor bayrami kutlu olsun. Biz yaslandik gercekten
-
@requescatinpace Ben dilekçe yazıp vereceğim hocam , beklediğimin epey altında puan aldığım için itirazımı yapacağım.
-
@Dede Hastasıyız Dedeeeeee.....
-
@Klay-Thompson. SENDE MI BRÜTÜS
Vay arkadas memleketimin gencligi bitmis, İstanbulda yan yatan donup kalanlarin hastasi oldugu gibi mi hastasin -
@Dede burundan hastayım dede burundan burun sızıntısı fenaa
-
mülakat için piyasada sadece mülakat sorularından oluşan kitaplar var tek onlardan mı çalışmalı yoksa kpss konularını tekrar mı etmeli?
-
@Klay-Thompson dogru okudun
-
@dibace 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
mülakat için piyasada sadece mülakat sorularından oluşan kitaplar var tek onlardan mı çalışmalı yoksa kpss konularını tekrar mı etmeli?
Ben geçen yıl Tüyo dan çalıştım gayet güzel.. mülakatta saçama sapan sorular sorabiliyorlar iyi çalışmak lazım
-
Yarın KPSS ye girecek olan herkese başarılar.
Siz böyle karıştırmayın,sakin kalın
-
@muratb nereye vericeksin dilekçeyi hocam bende vereyim
-
@mhmmt adem kılıç usta mülakat kitabı çıkacakmış merak ettim acaba o nasıl?
-
@canberkalican ben yazdım ptt ile yarın göndereceğim. Devlet Mah. Merasim Cad. No:9/1 Çankaya/Ankara adresine göndereceğim.
-
Bu sınavlardan üç kez mülakatta elenmiş birisi olarak şunu söyleyebilirim idareyi karşımıza almadan hakkınız arayın arkadaşlar.
-
............................
-
@paretooptimality idareyi karşına almadan nasıl olacak
-
@mhmmt itiraz etmeli ama hakaret vb yollara gitmemek lazım. Saygıyı korumak en doğrusu olacaktır.
-
@esrarengiz, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Sınava hak kazanan arkadaslari tebrik ediyorum inşallah haklarınizda hayırlısı olur gönlünüzce olur.. işe başladıktan sonra da bizi unutmayın herkes burdayken söyleyim dedim :slight_smile:
Arkadaslar bizi unuttunuz mu yok mu hic duyumunuz kurumda neler oluyor hareketlenme var mi..