2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@arthur-smithes 92.
-
Merhabalar herkese. Öncelikle listeye giren herkesi yürekten kutlarım. Ve giremeyenlere iki kelâm da ben etmek isterim. Iki defa listeye bile girememiş iki defa da mülakattan elenmiş biri olarak söylüyorum inanın mülakattan elenmenin psikolojisi çok daha feci. Bu aşama çok daha çabuk atlatılıyo. Pazar günü kpss var. Sıkmayın canınızı. Sizin oturacağınız koltuk her nerdeyse sizi hala orada bekliyor zira Allah kimsenin nasibini kimseye yedirmez..
-
Kazanan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Ben listeye giremedigimden ancak kendimi toparlayip tebrik edebiliyorum insallah mulakattada istediginiz sonuçları alırsınız. Yanarım yanarım sonuç beklerken kpss ye çalışamadığım günlere yanarım.
-
@kahkullu ne desek boş kpss çalışmaya devam
-
80 ile kaldım ya
-
@Ülkü gerçekten çok teşekkür ederim. İnşallah mülakatı geçip mesleğr başlarsın hayırlısıyla.
-
@Obra İnşallah kısmet
-
Ya arkadaslsr gib sinav sistemine girdim telastan simdi sifrmi fln yaziyorum cikis yapmaniz gerekmektedir diyor nerden yapcaz
-
@Jakuppp Bi süre bekle kendiliğinden çıkış yıpıyor daha sonra girersin bende de oluyor
-
Elhamdulillah kazandik umarim sonu hayir olur tum arkadaslarin hakkinda hayirlisi olsun
-
Puanlar aciklandi arkadaşlar
-
arkadaşlar sizde de sonuç açıklama bölümnde sözlü sınava hak kazanma boş mu
-
@ali27 tesekkurler hocam
-
@alikarakuş kazandım ama boş
-
@Jakuppp önemli değil ama acele etme sistem kendiliğinden çıkış yapar
-
@alikarakuş Aynen boş . Evet yazıyorlar sanırım sadece
-
@alikarakuş evet bende de boş kardeşim
-
İtiraz etmeyi düşünüyorum arkadaşlar ne yapmam gerekiyor ? Bilen bir kişi bilgilendirebilir mi ?
-
İstanbul'un kaçla kapattığını bilen var mı aramızda ?
-
Bende itiraz etmeyi düşünüyorum var mı yardımcı olabilecek biri ?