2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy bu sefer goygoy da artık biz daha önde görünelim, laf söyleyen olursa bize söylesin, sen kafanı meşgul etmezsin böylece. Lafı yiyen biz olalım:):)
-
Hangi sorular iptal olmuş tecil dışında
-
@kahkullu 2017 yılı alınlarını görünce rahatlatacaksın dostum çalışmayı bırakma
-
@kahkullu sıkma canını arkadaşım demek ki kısmetin de cok daha hayırlı yerler olacak biraz daha sabırla inş çok daha iyisi olur
-
dışardayım.
-
Listede ismi olan kardeşlerimi tek tek tebrik ediyorum. Allah mülakatta da muvaffak etsin inşallah. İsmi olmayan arkadaşlarım Allah hakkınızda daha hayırlısı ve iyisini tez zamanda nasip etsin.tercihi İstanbul olan mesai arkadaşlarımızı heyecanla bekliyoruz
-
@Priss hocam mülakat tahmini ne zaman yapılır ?
-
Ben de kazandim şükür. Kazananlari kutlarim. Kaybedenlerin ne yasadigini da biliyorum anlayabiliyorum ama unutmayin ki bu nihai liste degil. Sinavi kazanip mulakattan elenmediniz ya bence buna sevinmelisiniz cunku asil yikici olan sey bu.
Konyacilara selam olsun -
@friedman98 Ağustos'ta
-
@Mimar onu da yaşadık :)herşeyiyle
-
mulakat tecrubelerını paylasacak arkadaslara hayır dualarımı eksik etmeyeceğim
-
@hayalimsgk cevabı sen vermişsin kardeş benim bir şey dememe gerek yok.adam bütün soruların doğrularını biliyor ya neyse
-
siteden tc kimlik no ve şifre ile giriş yapınca puanlar gözüküyor.
-
aynen puanlar açıklanmış
-
ben burda günde 600-700 soru çözüyorum dedim zamanlar "atma" "hıı sen çok biliyon" "yalanını yiyim" diyen arkadaşlara cevabım ektedir. Keşke burda benle laf dalaşına gireceğine gidip 2-3 soru çözseydin belki de mülakat öncesi karşılıklı çay içiyoduk kardeşim
-
@Obra orası öyle de zaten tecil hakkım şubatta bitiyor hemen bir alım olursa şansıma artık askerdeyken girerim olmazsa zaten şubatta dönecem bi şekilde çalışırım hocam hiç olmadı o derdim ortadan kalksın istiyorum
-
76 ile kaybetmişim tam da tahmin ettiğim gibi. King kanunu ve say kanunu defterimde alt alta yazılıydı. Say'i işaretledim. Çıkmadan bir dk önce kesin yanlışı işaretlemişimdir diyerek çevirdim vardır bunda da bi hayır.
-
@ucanizmirli Bundan sonra bende 600-700 soru çözücem.
-
@ucanizmirli izmir mi
-
@Nameless inşallah hocam teşekkür ederim