2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy çok karışıyor o iki isim
-
@ddguy bende girmisim
-
@mehlikasultan fiili dua niyetindeydi sanırım yorumlarınız Allah razı olsun mülakatta şimdiden başarılar size.
-
@karakalpaklı kardeş girdiğine çok sewindim çünkü senin esprilere de dewam edecez. Tabi girmene daha çok.
-
@2525 mülakata girmeyecek misin
-
@darkpassenger benim sınavda da sıra no 46 ıydı. Hakeden kazansın
-
@James-Buchanan çok sevindim hepiniz adına hayırlısı olsun inşaAllah mülakati da gecersiniz
-
@James-Buchanan beklediğim mülakat sonucu olumlu gelirse girmeyeceğim de sizle aynı yerde mi gireriz ki İsmi hatırlayamadım mazur görün
-
@Fişek-MORGEN 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
...........
Şöyle mesajları görünce listede adımı gördüğüm kadar seviniyorum. Var olun hepiniz. Oldu çok şükür benim de.
-
@2525 demekk i okuya okuya yorum yazdıysam demek ki içimden Çok teşekkür ediyorum ...
-
@2525 25 Erzurum değil mi hocam sizin???
-
@karakalpaklı tebrikler kardeşim.
-
@karakalpaklı umarım annenin dolaplarını yaptırmak nasip olur kardeşim. Ben de ananeme ellerim alışveriş poşetleriyle dolu gitme hayali kuruyorum. Gençlerin hayalleri uzaya çıkmak olsaydı keşke ama değil malesef.
-
zzzzzzzzzzzz
-
@gokhangermen anneme hemen bi buzdolabı alacam atanırsak tabii
-
@James-Buchanan evet de, daha önce senle bahsinin geçtiğini hatırladım neyse dediğim gibi.
-
@gokhangermen Hocam onlar da olur elbet ama biz anadolu insanıyız, ruhumuz bu. Milyarların olsa da full akbil yaptırmak gibi bir şey.:)
-
@karakalpaklı ruhumuz vizyonsuz dediğin gibi
-
@2525 hocam yorumlarda okudum. burda yazilanlari herkes okuyor.
-
yaa bulamıyoruuum link yok muuu