2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Daha bitmis degil.Olmayan arkadaşlarin inşallah en güzelleri olur...
-
Erzurum bende geliyorum inşaallah... Rabbim mülakatı da kazanmayı nasip etsin ...
-
Bir aöflü olarak bu aşamaya kadar geldim . bu da aöflüleri küçümseyenlere kapak olsun
-
sınavı geçemeyen arkadaşlar hiç bir şey kaybetmedi geçenler de hiç bir şey kazanmadı. Kpss'ye konsantre olmak ortak paydamız.
-
Şükürler olsun..listede olmayan arkadaşlar nolur nolur üzülmeyin biliyorum zor ama Allaha sığının ve dua edin.Herkes için hayırlısı olur buna inanın belkide bu sene çok iyi bi puan alıp istediğiniz şehirde çok daha mutlu olucaksınız nolur buna inanın hiçbirşeyin sonu değil.sakın şu dönemde çok yıpratıp kendinizi çalışmayı bırakmayın biliyorum burdan konuşmak kolay ama kpss büyük bir avantaj şuan.Buraya çok şükür diip sadece sevincimi paylaşmak doğru gelmediği için bunu yazdım.Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar
-
@Wagnerr teminat senedi de olabilirmis
-
@gokhangermen mantık arama mülakatta:)
-
@mehlikasultan gözünüz aydın hocam
-
ilk sınavımı 1 soru ile kaybettim sonraki iki sınavın mülakatında elendim. kazanamayan arkadaşlar üzülmesin bu biraz can sıkıcı ve yorucu bir süreç. her kaybettiğimde daha iyisini yapacağım, olacak dedim. sizi yavaşlatmasın. her şey gönlünüze göre olsun.
-
@gokhangermen @aycan yazmadı mi onu aycanimmmmm kuzum hayırlı olsun hepiniz için çok sevindim darısı basimiza
-
@erhankpss 100.soru iflas tecil sorusuydu
-
Rabb'im emek veren herkesin yolunu açık eylesin.Elbette insan her şey hemen olsun istiyor lakin yaşamın içerisinde gecikmeler olabiliyor.Duygularımızı uçlarda yaşamamak ve güçlü olmak bizi başarıya götürecektir,buna inandığım için hâlâ bu yoldayım.O listede ismini göremeyen emektar kardeşlerim, Rabb'im en güzelini bilir, hayır vardır şer gibi görünen pek çok şeyde.Dökülen gözyaşlarınız rızık kapınız olduğunda ferahlığa ereceksiniz inşallah.
-
@Grimmjow hocam üzüldüm ya:( ama nasip her şey. Bunda da bi hayır vardır. Allah güzel şeyler nasip etsin cümlemize.
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@Priss kesinlikle oyle henuz bitmis degil hic bisey ben gecen yil listeye bir kac kisiyle girememismdir yine İstanbul du il diger bes ile yetecekken olmamisti hatta son gu. Kocaeline degisecektim ama degisememistim. Nasip olmayinca olmuyor dedim cok uzuldum ama hayat devam ediyordu pes etmeyin arkadaslarim ben bir gece agladim ertesi gun yuzumu yikadim devam ettim. Simdi hic bir sey kalan icin de net degil .İcinizden soylemesj kolay tabi diyorsunz ama kaybetmenin acisini cok iyi bilen kardesiniz olarak yaziyorum. Her gun bir onceki gunden daha iyi olaacakti buna inanin kardeslerim.
-
bende 2.kere istanbuldayım kazanan arkadaşlara cook tebrikler kaybeden arkadaşlarıma Allah daha iyileri versin diliyorum inşallah bu sefer Alırlar şu garibi
-
şükürler olsunnn kazanan arkadasları tebrik ederim kazanamayanlar umudunuzu kırmayın Allah emeklerin karşılıgını mutlaka verecek
-
@Grimmjow kardeşim ben 2013'te gittim. 5 bine yakın müfettiş yrd alındı. Guy olamayacak adam müfettiş oldu. Bu seneki kpss tek puan ve fetö temizliğinin ardındaki alımlardan faydalanılcak. Puan al askerlik elbet yapılır.
-
@ddguy girdim beraber gittigimiz arkadasim girememis cok uzuldum ona
-
@2525 Hocam Allah razı olsun...günlerce yorum yaza yaza kazandım resmen Rabbim mülakatı da güzel sonuçlandırsın inşaallah...sizin hakkınızda da en hayırlısını diliyorum...