2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Antimülakat reis mülakatlarda çay sözün vardı ty adına hatırlatayım dedim.:)
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Arkadaşlar mülakat ne zaman oluyor bilen var mı?
-
@aylin doğru olduğuna inandığın cevapları paylaşır mısın
-
@karakalpaklı baya diyorsun ki, bir düğün salonu ile anlaş ve sözünü tut.
4.500 kişi ile çay içme rekorumu deneyelim. 0,50 KR'den hesap eder isek, 2.250 TL. Nasıl yapalım, Cmylz geyigine döner bu iş demedi deme. Arkadaşlarıma twitter dan bir kola ısmarlasam, batıyorum. -
Off hala aciklanmadi mulakat tarihi
-
@Antimülakat Ayıp ediyon, 20kişi birleşsek şuradan buradaki herkese çay veririz. Sen semaverleri hazır et yeter.
-
Dostlar sıralamamızı öğrenebilme şansımız var mıdır,önceden giren arkadaşlar biliyorlardır belki
-
@karakalpaklı kardeşim şimdi söz vermek mesele değilde yerine getirme noktasında şu problem olabilir:
Malum izmirdeyim, mülakatlar haftaiçi olur, yaklaşık 2-3 hafta sürer.
İkincisi semaver kolayda semaver korosu lazım bunca kişiye bu biraz zor duruyor.
Üçüncüsü mülakat yeri mit'in karşısında hayırdır ne iş, kalkışmami var yine diyebilirler.
Dördüncüsü yapalım bir şeyde nasıl yapalım bilemedim???
-
@Antimülakat Bu konuyu bir miktar düşüneyim, o çay içilecek.
-
@Antimülakat hocam kusura bakma lafini boldum.vakifbank teftis bolumune iki dk ugrar misin bu uzm.yard cagirmayla ilgili yorumunu merak ediyorum
-
@Antimülakat 2017 Guy mülakat süreci diye yeni bir gurup kurabilir misin burada çok fazla iletı oldu.
-
Mülakat süreci için yeni başlık açalım. Peki dostlar
-
Son yapılan guyun mülakat süreci:
28 Kasım 2015 tarihinde yazılı, 16 Mart-01 Nisan 2016 tarihleri arasında sözlü bölümü yapılan Gelir Uzman Yardımcılığı sınav sonucu açıklandı.
Yayın Tarihi: 8/4/2016 - 18:33yani mülakat 4.5 ay sonra yapılmış ve 1 hafta içinde açıklanmış.
-
bence mülakatlar 4 ay sonraya sarkmaz öyle çünkü kpss geldi onunda alımı illa sonbaharda olacak sıkıştırmazlar hepsini
-
@magun https://www. facebook. com/ groups/1921022281505375/requests/?notif_t=group_r2j¬if_id=1495127689245544
-
Geçen sene de bundan garip olmasın garip bi yıldı mulakatlar eskisi gibi olur diye düşünüyorum3 4 ayı bulmaz.
-
2015 mayıs sınavının mülakatı agustosta olmuştu arkadaşlar.Yine aynısı olabilir.
-
@FathCura sükna ,başkent tarihi , yürütmenin durdurulmasına itiraz 30 gün ,devletleştirme ,müdürler ,sebepsiz zenginleşme ,tutarlılık ,280 ,7 a olağandışı gider ,hizmet üretim maliyeti ,taban fiyat ,hindistan ,kollektif şir ket -- bu soruları yanlış yapmıştım ben cevapları bunlarmış benim 14 yanlışım çıktı
-
@cnkn son alim dışında hesaplarsak temmuz başı gibi yani ramazandan sonra mülakatlar başlar 2 hafta filan sürer 2 3 hafta gibi de açıklar gibime geliyor genelde hep böyle olmuş son alim süreçten dolayı farklı işlemiş