2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@atiba hocam bide şöyle bişi var 2015 te sınav kasımda oldu kpss den sonra.bu sınav 1 sene sonra oldu ve insanlar kpss ye çalışmış olabilir.istanbul aralığı için söylüyorum bunu. Tabi çalışılmamışta olabilir.
-
Arkadaşlar istanbula tahminler yok mu ya buraya gelin tahmin yapın bırakın soru kavgasini
-
@Kullanıcıadi hocam tüm bölümleri yayınladınız mı? ben kaçırmışım zahmet olmazsa tekrar hukuk maliye iktisatı da yayınlar mısınız?
-
@Kullanıcıadi sanırım c secenegiydi
-
Dostlar ben de duyumların boşa çıkmasını istemem üstadın dediklerini yazıyorum direk size ama üstat bu konuda pek bilgi sahibi mi emin olamadım. Çünkü bana ilk seferde o gece açıklanır dedi açıklanmadı şimdi de % 60 bu gece %40 yârin dedi umutlarınızı boşa çıkarmak istemem umarım en kısa zamanda açıklanır
-
@ucanizmirli ben takım aldım 3 yıldır giyemiyorum. O değil kilo aldım olmayacak diye korkuyorum.
-
...."""""....
-
@atiba kanka benim tahminim de senin ki gibi ben de 74-75 diyorum hatta çoğu il 73-77 bandı diyorum
-
@kpssa Haklısın hocam ama bıkkınliktan dolayı çalışmayanlar da olabilir benim gibi, ilk anda kasımda olsa daha hazır olurdu insanlar.
-
.....""""""""
-
İkinizide atmak zorunda kalacağım.
-
@Hipokrat istanbulu 74 sabitleyelim hatta olursa 70 bile olur
-
@aliveli ilk o başlattı sen de gördün
-
@ucanizmirli inşallah hocam inşallah bende bunu diliyorum.o yüzden sorular biraz zorladı zaten tutarsız olsada en azından geçmiş yıllardan olmadı.şimdi gerçkten bilen ve emek veren ayrılıcak tabi bazı sorular var umarım o sorular haklı bi şekilde sonuçlanır kimsenin hakkı kimseye geçmez.
-
@Hipokrat sadece bir his.. 74.
-
......:::::""""""
-
@ucanizmirli gördüm ve sildim sizde artık cevap vermeyin lütfen.
-
@mehlikasultan baska bi arkadas paylaştı hocam bir de iktisat var sayfa 603 te
-
@Kullanıcıadi peki teşekkür ediyorum...
-
@ucanizmirli ilk o başlattı ne yaa kanka sesli güldüm