2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar bakın sonuçlar da yaklaştı Tırnak içinde söylüyorum anlamsız soru kavgamiz artık bitsin en azında 3 4 saat taban puan öngörüsü yapalım.
Şahsi fikrim "duyum değil"istanbul 74-77 arası neden derseniz.
Çikmış sorulardan 28 kasım 2015 e kadar olan yılların sorularını gördük. 28 kasım sınavına da giren biri olarak, çıkmış sorusu oldukça fazlaydi.
Hele de geçen sene çıkan herkes zaten çok kolay dedi. Bu sene ise kimse kolay demedi.. Elbette herkes zaten 55 60 alacak ama geçen sene herkes 70 kesin almıştı.. Geçen sene istanbula için mülakata giren 1700 adayın puanı 84 du varın siz düşünün 80 puanlilara yigilmayi... Gelelim bu seneye kendim acizhane çıkmış soruları kontrol ettiğimde 30-35 arasi.. yaklaşık bi 25 tanede kolay soru var desek yani 60 yapabilir soru eder.
Tuğrul kocerin anketinde gördüğümüz üzere de adayların %83 sınavın sorularını geçmişe benzetmedi yani daha zordu, kaldı ki bu soru tartışmalarımızdan da aşikar. geçen sene 800 olan istanbul bu yil 850 oldu, o 50 kişi mülakata ek 200 kişi demek.
Velhasılkelam bütün bu veriler ışığında istanbul için bakınca sınavın taban puanı 74 ile 77 arası olabilir. ucuk bi tahmin de ise 72 ile 76 olabilir. Yani 74 üstü alan insanlar bence umutlanabilir rahatca sınava göre. diğer iller içinde benzer tahminlerim var sadece antalya ve bursa belkide ankara 78 79 olabilir. -
Eskiden buralar dutluktu
-
@ucanizmirli soru cevap fasıllarına pek müdahil olmadım ama dışarıdan izlediğim ve önceki forumlardan da bildiğim üzere gayet başarılı bir çizgin var üstad bu noktada daha öncede illaki muhabbeti geçmiştir ama ben yine de sana da bir danışayım dedim yürütmenin durdurulmasında dava dilekçesine karşı davalının savunma süresi sorusu vardı o soruyu ne yapmıştın veya burada o soruyla ilgili bir uzlaşı oldu mu acaba
-
@sofuoglu neymiş o çizgim 30 diyoruz hocam son kararımız
-
@atiba Mersin ne yapar sence
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@sınavstilisti geliyormuymuş gerçkten mi? çok heyecanlı dakikalar yaşıyoruz : )
-
Ankara da yaşayan dostları Gibe gitmeyi davet ediyoruz.
-
@ucanizmirli ben de 30 yapmıştım sınav esnasında kendimce mantıklı gerekçelerimle fakat gerek dışarıdaki çevre gerekse kpss a sayfalarında bütün şıklara gidip geldim :)) Üstad maşallahın var eskisi kadar aktif kullanmıyorum forumu ama vakıfbank katılım forumunda muhabbetimiz olmuştu orda da iyi yapmıştın diye hatırlıyorum inşallah mülakata kalırsın
-
@kpssa hocam gib öyle derin düşündürecek sorular sormaz. Soruyu okuyan kişilerin %90 ının aklına da özel fonlar gelmiştir. Bu da bi boşa çırpınış bence ama görcez
-
@Kullanıcıadi hocam rahat olun benim şahsi fikrim kurtaracaktır. Inşallah kurtarır...
-
@holywind tahmindir 76 diyorum
-
gib sayfasını yenılemekten f5 bozulacak
-
Ankarada yaşasam GİB in önüne çadır kurmuştum
-
@atiba izmir için ne diyosun dostum
-
evet izmir
-
Bu açıklanma mevzusu nereden çıktı arkadaşlar.Duyum mu tahmini birşey mi.Boşa heyecan yaratıp adrenalin yükseltmeyelim akşam akşam
-
@Pigou33 Hocam mersin de bence 74 77 arası olabilir ama istanbul yazdığım için oraya daha çok kafa yordum.
-
@darkpassenger kanka senin fotoyu bekliyorum geliyor dm
-