2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Yürütmenin durdurulması istemi yalnızca açılacak bir iptal davası ile ileri sürülebilir. Bu yönüyle iptal davasına sıkı sıkıya bağlı ve ondan ayrılmayan bir önlemdir.
İptal davasından ayrı açılan tam yargı davasında yürütmenin durdurulması mümkün değildir! Çünkü tam yargı davası idari eylemden dolayı açılmışsa yürütmesi durdurulacak bir idari işlem yoktur. Tam yargı davası bir idari işlemden dolayı açılmışsa yine yürütmenin durdurulması verilemez. Çünkü davacı işlemin iptalini istememekle onun hukuk düzeninde kalmasını peşine kabul etmiştir. Yürütmenin durdurulması geçici bir önlem olduğuna ve tam yargı davası sonucunda işlemin iptali söz konusu olmadığına göre davacının tam yargı davasında yürütmenin durdurulmasını istemesinde hukuksal yarar da yoktur. -
@ucanizmirli Kardesim bende kesin biliyorum diye israr etmedim zaten olani paylastim ve yanlis bilio olabilirim dedim. Acin ogrenin diye karsinda cocugun varmis konusup insani germez uslubuna dikkat edersen sevinirim. Bos yere kalp kirmayalim durduk yere hos olmaz
-
Ya arkadaşlar gözünüzü seviyim yeter artık soruları tartışmayı bırakın! Biri a önce bu gece ansızın gelebilir demiş o bile gümbürtüye gitmiş soru konuşmaları yüzünden. Bi durun artık heyecanlanlım ya bu gece o gecedir diyelim
-
@Priss Haydi inşaallah bu gece olsun
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Arkadaslar basta sonucum iyi gibiydi ama simdi cevaplara baktıkça yanlışımın cok daha fazla olduğunu görüyorum.Listeye giremezsem büyük hayal kırıklığı yasayacağım.ankara icin 80 kurtarır mı?
-
@mahmut8728 kardeş 2 gündür aynı soruyu cevaplamaktan da bıktı herkes yani kusura bakma. Cvp bu işte arkadaşlar hala niye üsteliyosunuz
-
@Priss hadi inşallah yaa açıklansın artık
-
@ucanizmirli birazdan @kpssa gelecek ve niye kesin konuşuyon diye birbirimize gircez yine
-
Bazı insanlarda şunu görüyorum cevap bu allah bu . Ya bırak seninki doğruysa doğrudur siz üsteletince doğru olmuyor
-
@ucanizmirli ben ona yanlış demiştim benm hukuk zayıftın en 12 günde anca toparladım işle beraber doğruysa mutlu olurum seçenek ️
-
Puanlar belli deyince karnım da gıdıklanma oldu heyecandan
-
@ucanizmirli Senin kadar bizde biktik buranin pasasi gibi ogrenin bakin demek sana dusmez coo biktiysan bakmazsin siteye olur biter. Insan gibi uyardikca hala ayni tavrinda israr ediosun bir sonrakine bende senin tarzinda cevap veririm haberin olsun
-
Geliyormus.Mülakat listesinde olabilmeyi Allah nasip etsin.Amin.
-
-
@mahmut8728 arkadaşım sen 2 kere 2 eşittir 5 dedin diye biz ne bunu kabul edicez ne de bunu savunanların boşa çırpınışlarını izlicez o yüzden diretmeyin işte kabul edin. sanki yanlış bişey öğretiyomuşum gibi konuşuyon
-
@ucanizmirli geldim bile Guyun eski mükellefine gönderdiği şeyi gibden geldi diye cvp bu diye yayınlıyorlar sonra o soruyu konuşunca hak arayınca soruyu ne kadar tartıştınız oluyor.ben artık bişi demiyorum sende kesin de sıkıntı yok
-
@kpssa tmm sana gerek kalmadı ben kavga edecek başka birilerini buldum gidebilirsin
-
sonuçlar hazırsa bu gece olmasada yarın gün içinde akşama kalmadan açıklanır heralde anlaşılan bu gece uyku yok
-
acaba istanbul kaçla kapattı..en buyuk merak konusu.