2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Mmrtz senin dediğinle benim dediğim aynı şıkta zaten kafan karışmasın
-
Baba kafa uctu en iyisi ben hic karstrmiyaym oztle soryu soyle yaptim milli gelir hic bakmadan en az olani isartledm
-
@Mmrtz yanlış hocam önce 2 ile sonra 5 ile çarpıp sonra 10 a bölünecekti formül bu
-
Yürütmenin durdurulması sorusunda bağlayıcı ile ilgili bir şık vardı. Onu doğru mu kabul ettiniz? Soruda hangisi yanlıştır diyordu. Ben doğru kabul ettim ama ara karar olduğunu da biliyorum o yüzden bağlayıcılığıyla ilgili olup olmamasına tam yorum yapamadım, yine de doğru saydım. Varmı düşüncesi olan?
-
@ucanizmirli. Cddmisn la.d
-
@Mmrtz hiç olmadığım kadar
-
@ALPERCANDAN idareyi bağlayıcıdir diyordu yanlis hatırlamıyorsam evet bu dogru idare 30 gun icinde islem tesis etmek zorunda yani idareyi baglar.
-
Hahahaha.d
-
@hobbes tamam kanka cevap oysa sıkıntı Yok
-
@Mmrtz en adaletli gelir dağılımını istiyodu kardeş işlem yapmana gerek yok gini katsayısı en küçük olan 0.5 ile 2013 yılı olacaktı.
-
@kpssa imza yetkisinde karar alma devredilmiyo
-
@nitrogb anladm krdesim saolsn. Ortami yumusattik brz.d
-
Arkadaşlar bu sayfa bir soru tartışmasını daha kaldıramaz...Ne olur yapmayın etmeyin...Sadece eski sayfalara bakın inanın aradığınızı bulacaksınız...Çünkü hep aynı cevaplar sorular dönüp duruyor...Yanlış anlamayın ama durum böyle
-
@mehlikasultan yaw durun ben daha yeni geldim biraz tartışalım sakin sakin vakit geçmiyo çünkü
-
@msaka bende bunu dedim zaten.bunu bildiğim için bunu işaretledim niye yazdınız ki bunu bana?
-
@kpssa pardon yalnis anlamisim ayni seyden bahsediyormusuz kusura bakma
-
Bugun aciklanmicak m simdi bilgisi olan
-
@msaka önemli değil oluyor böyle insanın kafası karışıyor
-
130 kisilik listeyi 3 gune acikladilarsa 10000 kisi kac gnde aciklarla galiba verem olrz bu srctw
-
Günün bitmesini bekliyorum.