2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@bunebicimhikaye yalan yok güzeldir muğla ama spekülasyonu çok oluyor işte tek sıkıntısı o:)
-
Kurum içi 2500 uzman alınacakmış. Türk büro sen resmi sayfasında bakanla olan görüsmeden resimler falan paylasip mujde diye paylasmislar
-
muğlayı yazacam
-
@kzxp egede tek alim yapan il olursa belki 80 ile kapatir ama 81 olmaz hic bir il olmaz.
-
@safiTÜRK69 Hocam şu illerin sıralı tam listesini yazın da hepimiz rahatlayalım
-
@bacıyanı-rum gel hele gel sen . işimiz var senle:))
-
Arkadaşlar umarım 10 katı olur. Hiç değilse 20-25 bin kişi umutlanıp sınav tecrübesi yaşamış olur ve hak eden kazanmış olur. Böyle bi 74 puana kadar herkes şanslı hissetsin kendini.
-
@kzxp buyur naci abin seni dinliyor
-
@Atauni25 Kpss nin bi mantığı kalmaz o zaman.
-
@Atauni25 hakeden mi kazanır kardeş yapma kpssde 90 alanı mülakatta elerler 70 alan girer , 5 katında bile böyle örnekler var yüksek puan alanın anlamı kalmaz
-
@kzxp kardeşim kalmaz belki de ama bu sınava ortalama 130-140 bin kişi giriyor. Belli bi sayının da hakkı olmalı değil mi? Bnm söylediğim ütopik bi şey değil. Bn makul bi sayı söyledim. Zaten bu dediğim sayılarda ki kişiler arasın da çok puan farkı yok emin ol.
-
@TugayÇ o 2500 rakamı uzman yardımcısı
-
@Atauni25 Bir tarafa hak vereyim derken diğerlerinin hakkını yersin bu mantıkla.
-
@Atauni25 Kardeş pyanın düşük olduğu için öyle diyorsun. Yoksa sende 10 katı olayına karşı
Çıkarsın -
Dpb de ilan kaç gibi geliyor beyler
-
@malthusss 00:00'ı bekliyoruz her gece.
-
@diyar evet 2500 guy muş ama adamların taleplerini bi görseniz. 2yilliklaeda bu sinavlara girsin soforler de vhki olsun kurum ici uzmanlik sinavi acilsin demisler.
-
Son yarım saat basıl bir gün bu böyle saatler geçmek bilmedi
-
@Atauni25 kardeşim burda 3 4 yıldır emek verenler var. 78 79 puanlarla sıralamaya giremedim ama hiç bir zaman demedimki 10 kat çağrılsın vs. Mülakat sistemi olmasa dediğin bir nebze olabilir ama 73 le girip 85 le adam giremezse orda adaletten kimse bahsedemez. zaten sınavda eleyici bir sınav değil...
-
@bacıyanı-rum kardeşim bnde biliyorum dediğin de haklısın. Bn zaten 70 de alan girsin demiyorum. Bn almışım 76 puan ne yani bnm girme hakkım olmasın mı. Allah aşkına 80 puan alan ile bnm yaptığım soru fark sayısı en fazla 4 sorudur. Bırakalım da şans doğarsa bize güzelce yarışalım