2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@karakalpaklı aynen kardeşim bugün totem denemedin,gelmeyecem dedin herşey yoluna girdi dün sana dedik gelme bişey deneyecez diye ama gene burdasin
-
@malthusss Hocam gelmeyecem dedim bakan sabahına müjdeyi verdi. Ben de rahat takılıyorum oyüzden şimdi. Demi @miss-smith ?
-
@Atauni25 kardeş 5 katı çagırsın 2 katı da mülakata girsin bu daha adaletli olmaz mı (il tercihi yok)
-
@Ekonomist63 kardeşim çokta önemli değil yani 10 katı olayı. Diğer sistemde de belki şansımız olur. Bn adaletli bir şey söylemek istiyorum. Puanım orta halli bnm zaten yazdım. Nasip varsa her türlü olur değilse de olacak şeyde olmaz. Herkes iyi kötü emek veriyor bunu da unutmayın. Tahmini zaten ilk 30 binde olanlar az da olsa emek vermiştir
-
@karakalpaklı son yarım saat gelmezse ilan hıncımı senden alabılırım:) psıkolojım hiç iyi değil
-
@Fişek-MORGEN süper olur
-
@Fişek-MORGEN bu çok adaletsiz oldu kardeşim. Diyorsun ki 80 ve üzeri sınavda yarışsın altında kalanlar önünde ki sınava baksın. Kardeşim zaten yüksek alan ne diye korkuyor ki guyda da yüksek alır ve kazanma şansı yüksek.
-
benim 70 alanla emeğim bir değil 95 alanla da bir değil , yüksek puanlının atama şansı da yüksek olmalı , 10 katı 20 katı bunlar düşük puanlılardan dayısı olanın rahat atanacağı anlamına gelir daha çok adaletsizliğe yol açar
-
@miss-smith Sen cumaya kadar demiştin. Hiç bana bahane bulma.
-
İster kpss ister kurum olsun herkes yüksek puan alabilir.Önemli olan mulakat işte o da ne kadar adil yapılıyorsa. Biraz kaderci olmak lazım kimse kimsenin ekmeğini elinden almaz rızkını yemez.
-
Konuyu kapatalım:) düşük puanlılar 10 katını ister yüksek olanlar 5 katını. ve orta noktası bulunmaz bunun.
-
Arkadaşlar her şey nasip. Zaman her şeyin ilacı bekleyip göreceğiz. Burada herkes kendi açısından bakıyor anlaşıldı. Tartışmak sonuçsuz kalır.
-
@Atauni25 ahh kardeşim yüksek puan alsan ve dayın olmasa bizi çok güzel anlarsın(şahsen senin dayın var demiyorum olabilecekler için...)
-
Bu çektiklerim hep dayisizliktan.Ati alan Üsküdarı geçti. İnsanın hiç mi elinden tutani gel diyeni olmaz
Bırak devleti özelde bile giremiyoz, orayi da dayılar sarmis -
@Fişek-MORGEN kardeşim Bn erzurumluyum. Doğru neyse onu söyleyen insanlardanım merak etme;) keşke belli sayılar hep işe girse. Bnde şunu diyorum daha önce ki yıllar 73 puanla girenler oldu da bu bizim 76'lar neden olmasın diyorum;)
-
öncelikle bekleyen herkese hayırlı olsun.anca yazabildim.benim gibi sgk mülakatlarını bekleyenlerin sonuçları ne kadar hızlı açıklanırsa guyu bekleyenlerin şansı da okadar artar.şahsen ben kimsenin hakkına girmek istemiyorm.son güne kadar başvuru yapmayacağım.başarılar
-
Allah herkese bir is nasip etsin insaallah. 76 alaninda 95 alaninda isi olsun, kimse kimseye muhtac olmasin insallah. Benim bu surecte ogrendigim bir sey var, herkes kendi kalbinin ekmegini yiyor. Benim 76 alipta ne kadar emek verdigini gordugum ama talihsizlikten yuksek alamayan arkadaslarim oldu, 95i olupta mulakatlarda eleneninde oldu. Bir seyi haketmek bence sadece ders calismis olmak demek degil, belki puani dusuk ama ugruna doktugu gözyasi daha fazla diye Allah dusuk puanliya da nasip edebilir. Yani tabiki yinede sartlar objektif sekilde kurulmali ama 76 ile sinava girmek isteyeninde o istegini cok iyi anliyorum. Benim tek duam hayirlim neyse rabbimin onu bana bian evvel vermesi. Bu mubarek gecede sizler icinde duam o sekilde. Hayirlimiz neyse, hangi kurum, hangi il, hangi pozisyonsa rabbim bian evvel karsimiza getirsin, isimizi kolaylastirsin insallah. Tum emek verenler devlet babanin teknesine bir yerden tutunabilsin insallah.amin
-
@Atauni25 Gülende erzurumlu. Doğru konuşmayı ve dürüst olmayı memleket üzerinden yapma bence.
-
@Atauni25 ooo erzurumu çok severim kardeşim neyse hepimiz aynı yolun yolcusuyuz herkes nasibinde ne varsa o çıkar zaten. @karakalpaklı hocam bugünkü ilanda komik fotolarınla resimlersen çok güzel olur. Kopuyorum senin resimlere
-
arkadaşlar birde 2015 kasımda yapılan guy sınav sorularını bulan gören var mı acaba?:)