2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy aynen katılıyorum facebook kullanmayanlarda izlese ne güzel olur
-
@miss-smith başvuru tarihini de bilmemeli o zaman.
-
Duy ve mhuy alımı da yapılacak denmişti önceki açıklamasında acaba onlar da 2017kpss öncesi olur mu. Olsa ne güzel olur
-
Başvuru 28 nisan sonsa ilan haziran 15 olur di mi.. yani kpss sonrası olur ama geçen senenin puanlariyla
-
Bu sene ilan gelmeden illeri yazan biri çıkmayacak galiba
-
.................................
-
Şimdilik bu haber var sadece sınav mayıs ayında diye yazılmış https://www. sapanca. com.tr/maliye-bakani-naci-agbal-mujdeyi-sapanca-dan-verdi/haberi/8451
-
arkadaşlar mayıs ayında askerim.Sınava girmekle ilgili bir sıkıntı olur mu acaba ?
-
@Hayatım-Sınav öyle olcak bugünlük
-
@h.irmak hocam ben de gdeceğim sıkıntı yok otur çalış
-
kimse bu ihtimali düşünmüyor ama sınav öğleden sonrada olabilir
-
O zaman mayıs alımı olacak desenize inşallah hayırlısıyla kazanırız
-
@diyar hangi öğleden sonra
-
@sradaninsan peki hocam sınava başvururken sizce tecilli mi yoksa askerlikle ilişiği yoktur kısmını mı işaretleyeceğiz ? malum askere gitmeden ilana başvurucaz
-
@h.irmak askerdeyken sınavlara girebiliyorsunuz izin veriyorlar
-
@diyar dalga gecmesen diyorum ama sınırları zorlamasan hani
-
@h.irmak ben de bilmiyorum şimdilik ama tarih kısmını doldurduktan sonra diger kısmı yanlış işareletsen de sorun çıkacagını zannetmiyorum sonuçta ön başvuru
-
Arkadaslar hepinize hayırlı ugurlu olsun inşallah gönlünüze göre yerlere yerleşirsiniz mübarek günde dualarım sizinle Allah yardımcınız olsun Hersey güzel olacak insallah sizin adınıza cok mutluyum istanbula yeni arkadaslarımı bejliyorum
-
@angarabebesi 13 mayıs sabahı vergi dairesi müdürlüğü sınavı varmış
-
@sradaninsan sağolun hocam bizim için en hayırlısı küçük bi ihtimalde olsa b grubu olup haziranın ortasında gitmek askere herhalde