2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@lal teşekkürler.Ama sınava basvururken sıkıntı olucak büyük ihtimal tecilli mi yoksa askerlikle ilişiği yoktur kısmınımı işaretlemek
-
@niskanen Amin dostum cümlemizin
-
@hkkcndr İl ve sayı konusunda bilgim yok
-
@diyar hmm anladım ama kesinlikle guy la aynı gün olmaz:)
-
@Priss ilan bu gece gelir mi
-
@miss-smith Neden olmasın
-
@Priss teşekkür ettim. Neyse haberi aldık artık ilini sayısınıda öğreneceğiz acele etmeyelim. İnsan sabırsızlanıyor ama napalım
-
@hayalimsgk Ben de 90 küsürle başvurmam olumlu sonuçlanırsa SGK.
-
@h.irmak o konuda bir bilgim yok.Arkadaşlarım sınava girdiler onu biliyorum sadecd
-
@Priss Priss yaa
Göndersinler ilanı gelsin artık -
@Priss ilan yüzde 90 cuma dedin ee bugunde cuma gazetesi gelecek
-
Faceteki konusmayi simdi izledim bakanin, mayis ayi icerisinde yapilcak sinav diyor. Sinav demekki mayista
-
@kismetnasip evet evet mayıs Bugünü de gördük yaa Çok şükür:)
-
bu başlığı çok bekledik...
size tavsiyem il tercihini tamamen kendi vicdanınızla yapmanız..emin olun huzurlu olursunuz gelse de gelmese de..sistem eski sistem. hayırlı olsun -
@kismetnasip ben bulamadım videoyu bi link atsana sana zahmet
-
Sistemde değişen hiç birşey yok mu
-
@h.irmak güzel kardeşim yaklaşık 2 sene önce ben de askere gitmeme yakın zamanda guy sınavına başvurmuştum.mülakat da askerliğin 2. ayındaydı. gib, maliye bakanlığı ve benzeri yerleri arayıp yeterince bilgi toplamıştım.önemli olan sınavın yapıldığı zamanda değil, başvuru sırasında askerlikle ilişiğinin olmaması.zaten sınavı kazandığında kazanılmış hakkın oluyor ve askerliğin bitince işe başlayabiliyorsun. ayrıca askerde sınavım var dediğinde komutanların çok yardımcı oluyorlar, içtima ve eğitim dışında bütün gün çok rahat ders çalışabiliyorsun.
-
Arkadaslar kandilimiz mübarek olsun inşallah burdaki hepimiz hayırlısı ile sınava girer kazanır atanıriz benim gibi bekleyen çok kişi var 5. Senem inşallah son olur hepimiz için emeği geçen herkese teşekkürler....
-
@ryn benim de 4. senem hayırlısı olsun dostum
-
@sradaninsan hocam faceten link nasil atiliyor bilmiyorum kpss a grubunda paylasilmis