2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@HaniYaKi malesef benim de... inşallah bu son olur hepimiz için..
-
Gib sinav hizmetlerini arasak yine bi çalışma yok der bunlar
-
Amin inşallah Rabbim bu sinavla atanmayi da nasip etsin bizlere tam umutlar bitme noktasına gelirken inşallah bu dönüm noktası olur ve hem bizim hem burdaki her arkadaşımız içinde hayırlı sonuçlar ile neticelenir dua edelim burdaki arkadaşlar her birimiz bu aksam 1 kez de olsa birbirimize aminnn
-
Sistem değişikliği hakkında bilgisi olan var mi Özellikle il seçimi konusunda.. 10 nisan i bekleyemeyip çatladığım için idare edin lütfen
-
beklediğinize değecek inşallah
-
arkadaşlar sınavda iktisat konu dağılımı Makro iktisat, Mikro iktisat, Uluslararası iktisat, işletme iktisadı, Uluslararası Ekonomik ilişkiler ve Kuruluşlar diye belirtilmiş. Türkiye ekonomisi, para banka gibi konular yok anlamına mı geliyor bu ?
-
Bugünü gördük tez zamanda mülakata kaldığımızı sonra da atandığımız günleri de görürüz inşallah
-
@ibra nerde gördün bunlar olacağını... eski ilana göre mi yoksa yenisi mi yayınlandı yoksa duyum mu
-
Bugün Ben, gerçekten onların sabretmelerinin karşılığını verdim. Şüphesiz onlar, 'kurtuluşa ve mutluluğa' erenlerdir." (Mü'minun Suresi, 111) Burdaki herkes iyiki var. Hepinize teşekkürler yalniz hissetmedik .Herkesin yolu acık olsun...
-
@ibra çıkmış sorulara şöyle bi göz gezdirmişitim para banka vardı
-
@angarabebesi eski hocam
-
Hayırlısı olsun herkes için.
-
Sgk açıklanırsa işallah 89 puanla bende başvurmam.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
-
@sametuzeyir eski sistem aynen devam yani
-
su facedekı vıdeo lınkını bırı atablrmı bulamıyrm
-
Arkadaşlar sinav mayısta olursa süreç zaten çok dar olacak ve yeni soru falan hazirlamazlar direkt havuzdan çıkmış soruları alıp önümüze koyacaklar bence imeceye yumulalim sadece tabi şahsi görüşüm
-
@aksaçlı dikkat edin patlayadabiliriz çıkmış dedikse guy çıkmış demedik ki mhuy cikmislarda olabilir
-
Arkadaslar çalışma Bakanı salı günü mulakat açıklayan demişti sgk uzmanlık miydi o denetmenlik mi ? Mülakat sonuçları açıklanmayan çok. Kurum var inşallah önümüzdeki hafta hepsi açıklanır da biraz rahat lariz...
-
@İnmyheart ben de bulamıyorum