2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Mustapha sağol dostum.. sınav mayısta o zmn. Tüm çalışma şeklini değiştireceğiz artık. Hayırlısı olsun
-
Valla dostlar o kadar mutluyum ki sizler adına. Uzun bir yol geldik. Size karanlığı aşacağımızı söyledim hep ve inanarak söyledim bunu. Maliye Bakanlığı'nın en gizli kapaklı senesiydi ama nihayetinde en tepeden şeffaflaşmanın vaki olması hepimiz açısından hayırlı oldu.
Aman gözünüzü seveyim hepiniz buradaki tüm dostlarımız iyi çalışın. Sınavı aşın Allah'ın izni ile. Hep birlikte mülakat heyecanını da yaşayalım. Firesiz bir şekilde o sürece de yürüyelim. Sonrasında da inşallah çoğunuzun güzel haberini duyacağımıza inanıyorum. Güzel yürekli dostlar. Çilekeş durak nöbetçileri. Allah yâr ve yardımcınız olsun. İnşallah Sonbaharda hepinizi vergi dairelerinden dinleyeceğiz.
-
O değilde puan alan herkes diyor burda 10 katı 70 puan alan herkes sinava girsin diyebilir mi? Referandum öncesi bu kadar fazla adami çağırırlar mi? Bu sefer torpili olan ucar resmen of aklımda deli sorular
-
@Mustapha valla ha ya bi anda tüm sinirlerim gevsedi sabahtan beri agliyorum psikolojimjz o kadar bozulmuş çok şükür
-
arkadaşlar hiç tarih beklemeyin. sınav mayıs ayı içinde denildi ve ilanın son gününden itibaren de 10 gün geçmesi gerektiğinden tek uygun tarih 13 mayıs. hepimize hayırlı olsun.
-
@paretowilfredo hocam bir de çalışma tarzı söyle malum zaman kısa
-
@Keymarsh sıkıntı yok gecemizi gündüze katarız olmadı.Sonu hayırlı ve güzel olsun hepimiz için.
-
@Priss dogu illeri varmi hocam
-
Arkadaşlarım iller açıklandığında nacizane tavsiyem gönlünüzden nere geciyosa yazın. Gruplarda spekülasyonlara gelmeyin. Puanını şişirip alenen yalan puan yazan o kadar cok insan (!) oluyo ki sakın inanmayın kimseye. Çok işin içinden cıkamayıp bunaldığınızda istihareye yatın ama yine de kimseye kulak asmayın. Ben de tercihin son günü rüyamda istanbulda ev tuttuğumu görüp istanbul olarak tercih yaptım şimdi cok şükür buradayım. Tugrul hoca muhtemelen anket calılması yapacaktor ona katılın. Eski ilanlarda illerin puan oynamalarını iyi analiz edin. Bursa antalya gibi şok etkisi yaratacak iller bu yıl da olacaktır. Allah yardımcınız olsun
-
@Priss mugla var mı bıde ılan bu gecemı gelır sen cuma demıstın ya
-
@paretowilfredo paretoooo iller diyorum ilan diyorum ne zaman yayınlanır Evdekilere daha diyemedim ilan geldi diye
-
@paretowilfredo 3 yılı aşkın bir süre malum sitede bu heyecanları yaşadık. sen ve birkaç arkadaşı da orada tanıdım. ancak o sitede iibfliler olarak sürekli kendimizi üvey evlat gibi hissettik. burada tam anlamıyla bir aile olduk. buradaki bütün arkadaşlarla; çalışıp hak ettiğini alan mutlu bir aile olmamız dileğimle....
-
@paretowilfredo hocam iki il secimi ya da 10 kat durumu olabilir mi
-
@ddguy tahminler var hocam ama ilanın gelmesine bişey kalmadı hiç kafanı bulandırma bence, gelince net konuşulur en azından.
-
geçen sene spekülasyonları; Ankara : en az 80 Bursa : en az 80 Antalya : en az 80
Kocaeli : 78-79 Konya : 78-79..
Sonuç... -
@Mustapha kpssye yakın olması kötü oldu. Sonrası olsaydı gecemizi gündüzümüzü katardık. Torpili olmayan birisi olarak KPSSyi riske atamam bir şekilde ikisi beraber gidecek artık
-
@ddguy valla keşke bu kadar beklentisi olan bir kesimle iletişime geçmek bu kadar zor olmasaydı, vura kıra ilanı aldık böyle olmasaydı ama ne yapalım oldu bize geri çalışmak kaldı,en güzeli olsun hepimiz için.
-
Geçen sene 7 ekim ilan 19 ekim başvurular başlamış. bu gece gelsin ilan da illeri öğrenelim artık.
-
@davetsiz keşke şehir secmesek... hep tercihlerim yüzünden kaybettim
-
@Keymarsh nasıl yapacaksın... ben de aynı durumdayım... bana da bi akıl ver kardeşim.. kpss yi boslayamiyorum.