2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Rorschach159 senle de ateşkes imzalayalim gari hocam
-
@ddguy bence bi elini yüzünü yıka, şoktasın ne yaptığını bilmiyo musun. biz şimdiden stres yaşamaya başladık
-
Ben de arkadaşlar gibi SGK açıklanırsa girmeyeceğim GUY sınavına, puan 88. Açıklanması için etkinlikler yapılıyor katılırsanız seviniriz. Herkesin gönlünce olur inşallah herşey.
-
@HaniYaKi haaa doğru simdj stres zamanı acaba yetişir mi yetismez mi
-
bende öncelikle dağ 2 yi izleyecegim.milliyetçi duygularım depreşsin,motivasyonum artsın diye
-
@diyar
-
Arkadaşlar sgk nin açıklanması için etkinliklere katılıyoruz zaten puan şu diye bizi korkutmayin lütfen
-
@Keymarsh gercekten çok iyi geldi bu tavsiyeler.. Sağolasın Allah razı olsun.. Inşallah ıstanbulu kazanırsın da buna girmene gerek bile kalmaz:)
-
-
Sesim çok kötü ama şarkı söylemek istiyorum.
-
@ddguy imecenin yeni baskısı çıkacak mı?
-
@diyar tuğrul hoca yenilicem dedi link vercek yine
-
Biri bana cevap verebilir miii il tercihlerini yapınca ne zaman açıklanıyor
-
@diyar 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@ddguy imecenin yeni baskısı çıkacak mı?
Tuğrul koçer var biliyorsun demi diyar @diyar
O vesile olup güncelleyip yayınlaycak sayfasında. -
@karakalpaklı o zaman şarkı söylemek lazım avaz avaaaz
-
@kardinalist sınav mayıstaysa herşey kısa sürede olup bitecek
-
@angarabebesi Senin daha da kötüymüş hocam.
-
@karakalpaklı napayim her kız bülbül olacak diye bir kural mı var
-
@angarabebesi sağol dostum ama tüm sınavların açıklanması aylar sürdüğü için mecburen giriyoruz.. bende sgkyı bekliyorum ama referans fln olmadığı için umudum yok.. hayırlısı hakkımızda
-
@miss-smith biz itici olalım ya da ego tatmin edelim diye yazmıyoruz puanlarimizi. Özellikle girme ihtimali için azda olsa umudu olan arkadaşlarımız varsa puanlarimizi bilsinler ki umutları artsın ve tüm güçleriyle destek olsunlar diye yazıyoruz. Ki itici olmadigimizi gör diye başvurularımizi son güne kadar yapmayacagimizi da belirtiyoruz.