2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@westthrace çok geniş cevap yazamayacağım ama bu sınavın açılması için iibf liler uğraştı.
-
Leblebilerde benden hem de çükülatalı
-
O değil de şu saat oldu hala "Istanbul kaçla kapatır?" diyen biri çıkmadı.
-
Kaç katı olacak belli mi çağrılan
-
arkadaşlar sınav 14 mayısta olabilir diye düşünüyorum ya da haziranın ilk haftası ayrıca sistem değişikliği de olabilir 10 nisanda görecez artık hepimize hayırlı olsun tekrar rabbim herkesin gönlüne göre versin
-
@diyar kardeş iibflilere bişey mi dedik şimdi biz ?
-
@miss-smith çok teşekkür ederim cevabınızdan dolayı hocam. Ben şimdiden il tercih edeceğizde o 10 gün içinde falan mı açıklanır onun heyecanını bile yaşamaya başladım ilk yilimin heyecanına verin
-
@kardinalist başvurular bittikten sonra sınav tarihine en gec 10 gün kala sınav taban puanlari ve giriş yerleri açıklanır diye geçer tabi biz sınava daha önce girdiğimiz de her zaman çok daha önce açıklandı ( not son 2 sınav taban puanlari başvuru süresi bittikten sonraki 5 gün içinde açıklandı )
-
Heralde bu gece ilan çıkar 45 gün sonra 13 mayısta da sınav olur
-
@hakimim_25 benimde tahminim ilan bu gece gelir cunku sayin bakanimiz basvuru suresini verdi demek ki her sey hazir sınav da 13 ya da 14 mayısta olur...
-
Mayıs ayında tek bir sınav haftası var zaten.. O da 13-14 Mayıs..
-
13 mayıs olmasında ne zaman olursa olsun. Kuzenin düğünü var:))
-
@kzxp haha hocam aynı sıkıntı bende de var.
-
@karakalpaklı Akrabamıyız yoksa:D biz kızı mersinden alıoz:D
-
@kzxp Değilmişiz. Artık yapacak bişey yok düğüne denk gelirse de, ayarlayacaz bi şekilde.
-
ilan metnini bekliyoruz...
-
@ryn çok teşekkür ederim
-
GİB ver şu ilanı kurtul bizden
-
Yerimizi alalim
-
2016lılar olarak bir konuda daha ilk yaşayarak guy alımını parça parça oğreniyoruz