2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Bu gece gelecek büyük ihtimal sonrası sabahlar olmasın.
-
O zaman
-
@karakalpaklı daha 7 saat var
-
@miss-smith Beni o saatte istemediğiniz için şimdi koydum.
-
@merve1.2 kesinlikle yaaa. Böyle şey mi olur? Alım olacak, 2016 puanıyla alım yapacaz, imza başbakanlıkta, 10 nisan başvuru. Sınav mayısta. Kırkuyorum illeri de teker teker söylesinler. Her açıklamanın ardından kocaman bir heyecan sonra soru işaretleri! Ne sistem belli ne iller? Sınav başvurusu tarihinr kadar belliyse ve bu gece de yayınlamazlarsa vallaaa yuhhh.
-
@karakalpaklı kafamızda deli sorularla dans ederiz artık:)
-
@karakalpaklı bi gittin bakan açıklama yaptı senin hesaba geçici ban koysun @paretowilfredo
-
Bence böylesi daha güzel olaya atraksiyon katıyo. Türk dizileri gibi yaya yaya ilan veriolar:D
-
@kzxp uzun uzun gib sayfası ile bakışmalar Tam şimdi ilan derken reklam
-
@miss-smith Az daha sokun yerin dibine beni.
-
@miss-smith Arka fonda hafif gerilim müziği:D Aslında acunun açıyorum açacağım açmak üzereyim demesinede benziyo tamm şeeedemedim:)
-
@karakalpaklı olur mu öyle şeyyy idare et
-
@kzxp içerdenin tık tık tık müziğide olur
-
@miss-smith o tık tık tık değil tik tak tika tak ... Lütfen bu konuda çok hassasım:))
-
Artık bir ilin daha plaka güncellemesini kaldırmaz bu bünye bu saatten sonra:)
-
@kzxp Hocam Game of Thrones müziği iyi gider. Duun dun du du duun du du duuuun
-
@kzxp 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@miss-smith o tık tık tık değil tik tak tika tak ... Lütfen bu konuda çok hassasım:))
Dediğin gibi olsun o zaman tik tak tika tak
-
@paretowilfredo herşey belliyken yok mu yahu sistem duyumu il duyumu. Bakanımız kimseye fırsat vermiyor maşallah hep haberleri ondan alıyoruz. Duyumculuk müessesesi sarsıldı
-
@karakalpaklı ecnebi dizileri izlemiyorum:)) gerçi breaking bad ve oz u izlemiştim ama onlar bizden birileri gibiydi:D
-
@kzxp O zaman Kurtlar Vadisi cendere.