2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@karakalpaklı game of yeni sezon ne zaman ya inşaAllah o tarihte her şeyi belli olur da diziyi rahat rahat izlerim
-
harbi gelirmi bu gece
-
@İnmyheart herşey belli bi sistem ve illeri öğrencez var ya 10 nisanda sistemin açılması ile birlikte herşeyi öğrenin derlerse yandık
-
@ddguy 16temmuz'da denilmişti en son. Izlersin. Haftada bir saati çok görme kendine.
-
@İnmyheart Ben gidersem gelir.
-
defol o zaman ahahaha @karakalpaklı saka saka
-
@İnmyheart Fatih kim ki zaten?
-
@miss-smith ama gcen sene once ılanı verdıler bı hafta snra faln basvuru basladı umarım oyle bsy ypmazlar
-
@miss-smith @paretowilfredo sakarya kesin oh mis sıfır vergi dairesi:)
-
@İnmyheart olması gerekn o zaten ama bu sene herşey bi garip
-
@Mustapha sakarya sizin izmir benim olsun
-
@83istanbul umarım bu gece gelir ve netlesir. Tabi daha başlangıçtayız daha sınavı mülakatı sonuçları oğrenmesi var
-
Ya sanki ilan gelince telefon ekranında konfetiler balonlar çıkacak gibi değil mi sizde de?
-
bugun rg yı beklıcz desenıze zamanda gcmıyo
-
@miss-smith olsun herkesin gönlüne göre olsun.
-
@miss-smith oo izmir sampıyonlar ligi bnde varsa bı mugla alırım
-
@miss-smith Kardeşim farkındaysanız bu sene tüm alışkanlık bozuldu Maliye Bakanlığı'nda. İlk kez Sayın Bakan bu kadar interaktif. Çünkü tüm süreçleri kendisi yürütüyor yönlendiriyor. O yüzden bir şeyleri kesin bilen Bürokrat sayısı 4'ü 5'ü geçmez artık bu son dönemle birlikte. Eskiden o kadar kulaktan kulağa dolaşıyordu ki bilgi biz de kulağı yaslayınca duyuyorduk bir şeyler. 28 Kasım 2015 sınavını 21 Kasım'da ilk duyuran bizdik. Bu kez haber aldığımızda Aralık'ta bi anda işler tersine dönmeye başladı ve zannımca bu kapalı sistem sürecek Maliye'de artık.
-
@karakalpaklı benim kafamın içinde durum o olur
-
hangi iller var. sistem nasıl.
-
@paretowilfredo kapalı sistem sürmemesi temennim gelenekler bozuldu