2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@miss-smith Kesinlikle katılıyorum. Şaibeli sınavlar sona erip hak edenlerin liyakatle mesleğe adım atacağı bir ortam tesis edilir inşallah.
-
@paretowilfredo
Sistem aynı mı 5 e 2
Yoksa 10 a 2
Ya da 10 4 -
@De_lorean Kardeşim bu konuda değişimi bakan açıklardı diye düşünüyorum. 2000 kişi için 10 katı biraz ütopik görüyorum. En azından kurumdaki personel açığı bu kadar yüksek orandayken şu aşamada 10 katı olayına sanırım girilmez. Belki öngörülen sistemler diğer alımlarda uygulanır.
-
@paretowilfredo bu gece gelırmı bu ılan sen ne dusunuyosn
-
Değişimi Twitter'dan açıklamak bence tam yalakalık için 20 diyebilirler
-
@İnmyheart Hafta ilanla kapatılabilir bence. 10 gün sonra başvuru başlamasını da düşününce makul bir süre.
-
@paretowilfredo hocam imcnin 2017 sini pdf olarak bulabilir misin bize?
-
Değişmememişe sistem rulet oynucaz desene
-
@ErtuğrulBey76 tuğrul hoca yayinlicak hocam az daha sabır
-
@ddguy sana zahmet yayinlayinca atarsın.Ben bazen foruma giremiyorum sayfalar baya ilerliyor.
-
@ErtuğrulBey76 tweeter da paylaşırım buraya yükleme yapamıyorum ben ama illa bi arkadas yükler eminim tweeter da bende paylaşırım
-
@ddguy tamam buraya atılırsa daha iyi olur.
-
1 2 güne yayinlicaz dedi tuğrul hoca millet
-
@HaniYaKi eyvallah hocam baya soru işareti gitti kafamdan :)bir de acemilikte hem guy için hem de kpss için izin sıkıntı olur mu sizce ?
-
10 kat olmasada en azindan 2 il tercih hakkimiz olsaydi keske kusurattan canimiz yanmaz insallah
-
Arkadaşlar elinde işletme iktisadından sade bir not olan var mı çok cins sorular sormuşlar bakmakta yarar var paylaşan olursa bi hayır duamı alır
-
@paretowilfredo Sınav sisteminin değişmesi gerekiyor bence üstad.GİB yerine ÖSYM yapması gibi. Her sene tekrar eden bir sınav. En son GUY sınavınını geçen biri olarak biri olarak ben böyle düşünüyorum.
-
hangı kaynagı onerısınız arkdaslar
-
@WilliamNiskanen Kesinlikle katılıyorum kardeşim buna. Bir çok aksaklığın giderileceği bir yeni sınav sistemi şart. İl seçimi konusu ve özellikle sınavın nasıl yapıldığı önemli ama ÖSYM'nin yapması da ciddi bir ek maliyet getirecek adaylara. Neresinden tutsak sorun var.
-
şimdi imece yi indirip inceledim.konu anlatımı diğer kitap dan daha zayıf ama konu eksiğiniz yoksa diğerini 2 kere geçene kadar imeceyi 3 belki de 4 kez geçebilirsiniz toplam da daha faydalı olur.(bide ikincisayfanın kitabı var ama o bende yok)