2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
5 saat kaldı Dpb
-
Arkadaslar guy sinav sorularinin çözümsüz halde olani var mi acaba sadece soru şeklinde imecede hep gözüm kayıyorvarsa bir pdf alırım Allah rızası için
-
@TugayÇ Geçen sene nirvana yapmıştı sınav bu kez en azından son sınavla farkedebilir
-
@paretowilfredo bende şu açıdan düşünmüştüm.sinav biriminde ihraclar açıklar falan varsa.Yeni bir komisyon bu da bizim tarzimiz şeklinde soru tiplerinde ters köşe yapma ihtimali olur mı?
-
@paretowilfredo Düşebilir yani
-
Son alım 1750 kişide vaziyeti gördünüz,şimdi 2000 ki sayı uçak resmen..P35 her ne kadar erimiş olsa da bu sene,sınava girecek fazladan 1250 var o dengeler durumu..O nedenle 73-80 civarı arkadaşlar hemen karartmayın enseyi..
-
Bu gece ilan gelip gelmeme yuzdesi kac sizce? Beni 'hangi sehirler var'in heycani basti.
-
2014 ve 2015 te 79.4 puanlilarin siralamasi lazim
-
@aksaçlı Bende senin iyi niyetli biri olduğun izlenimi oluştuğundan fikrimi söyleme gereği duydum..Sakın sadece İmece'ye veya Adem Kılıç'a bağlı kalarak çalışma bana kalırsa..Son sınavda hepi-topu 10 tane tekrar eden soru vardı(onun da büyük çoğunluğu muhasebede)..Gerçekten kolaydı ama bir yarışma sınavı olduğundan,hatayı minimize etmek gerekiyor..Ayrıca sadece imece çalışırsan,adaya iki sene sigorta olacak,tarihi bir fırsata sahip kpss'yi büyük ölçüde riske atarsın..
-
Bu sene Bursa açılırsa herkes john nash olacak her yerden teoriler uçuşacak
-
Muhasebe için kaynak yol yordam tavsiye eder misiniz, guy için muhasebeye nasıl çalısmalıyım hangi kaynak daha faydalı olur?
-
Gençler elinde son sınav çıkmış soruları olan var mı @paretowilfredo hocam ulaşabilir misin
-
Arkadaslar bazi sorularda imece de cevap farkli adem kilictaki ayni sorunun cevabi farkli bunun hangisini dogru kabul edecegiz
-
Arkadaşlar şimdiyeye kadar hemen hemen tüm dersleri tekrar etmiştim şimdi adem kılıç imece yeterli olurmu acaba
-
@miss-smith Eskiden gün sayıyoduk, artık saat. Büyük gelişme var.
-
Hay Maşallah uzun bir sureden sonra münevver kardeslerimi heyecanli ve mutlu gormek beni daha da mutlu etti inşallah devamı gelirde bu vaziyet daim olur
-
@ddguy Tuğrul Hoca yayımlayacakmış sanırım o.O
-
@paretowilfredo son sınava ulaşamamais maalesef ya
-
@ddguy hmmm valla telife bağlı tutulduysa ve ulaşılamıyorsa ancak basılı kitapla olur gibi bakmak lazım bi
-
@ddguy Yeni basım yok. En son 2015 sınavı var. Ben yeni aldım.