2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar burda paylaşılırmı imece güncelennce. Herkes bi heyecan umut peşinde işte
-
@selda Bizce bir problem yok dostlar paylaşılsın muhakkak takipte olanlarınız var sanıyorum. Buraya da ilgili linkleri koymanızda bir sakınca yoktur.
-
Bence gerekli kaynaklarin linkleri icin yeni bir baslik açılabilir karmasayida önlemiş oluruz
-
Bende yeni aldım ademi ama 28 Kasım sınavı yok tuğrul hocaya sordum son sınava ulaşamadım dedi
-
Sınav tarihi beklentiniz nedir? Mayısın ikinci haftası mı haziran mı?
-
@magun Tüm linkler işine sizi korumak adına mesafeliyiz kardeşim. Özellikle işsiz öğrenciyi hedef alan, on binlerle ifade edilen tazminat davaları açanlar var. Onların bu zulmüne yol açmak istemiyoruz. İMECE hazırlayanları tarafından izni olan bir kaynak bunda problem yok. Aman dikkat edin sizler de, iki üç aç gözlü, doymaz, halden anlamazın eline düşmeyin.
Şunu da eklemeden edemeyeceğim. Devran dönecek, sömürdükleri bu gençler bürokrat, siyasetçi, idareci olacak.
-
@ddguy basim tarihi kac hocam
-
@paretowilfredo haklısın kardesim bu kadar sıkıntının arasinda bide 2 soru guncellemedeb yeni baski diye kitap cikartan tuccarlarla ugrasmayalm
-
Genişletilmiş 10.baski 2017
-
Bu arada tuğrul hoca elinde imece olanın almasına gerek yok kapağı bile aynı dedi
-
Adem de 16 Mayıs 2015 e kadar var
-
@ddguy son guya girdim çıkmış soruların aynısı arkadaşlar Dert etmeyin.
-
bişey dicm biara tugrul hoca mı ne demıstı bırı parayı ayarlamıştı atananlardan son guy sınavının sorularını alacağız dıyolardı noldu o iş
-
@İnmyheart ulaşamamais işte
-
74.5 ile ümitlenmeli miyim arkadaşlar ?
-
@ddguy kıme parayı vereck olanamı? oyleyse bız parayı toplayp alalım
-
@karakalpaklı burda değilsin demi Ona göre
-
@İnmyheart bilmiyorum para kime verilecek
-
@nur4242 Umut her zaman vardır. Sen illere göre bi tercih yap. Aynı zamanda kpss için çalışmaya devam et. Inş gelir, gelmezse de diğer alımda kazanırsın.
-
@miss-smith Az daha vaktimiz var. Sonra gidecem.