2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@paretowilfredo zaten her yerde burayi soyluyoruz bilmeyenlere, bende tesadufi kesfettim ama iyi ki burasi varmis. Malum yerler omur torpusuymus️ Insallah gece de ilan gelir meclisimizz daha bir senlenir
-
@kismetnasip valla kardeşim Ankara'dan abim gelmiş tadında geçti günüm sizin mutluluğu ile
Hatırlamayanlara: https://www.youtube.com/watch?v=_Vz9gb4XIkw
-
@paretowilfredo :peace:
-
@Antimülakat @paretowilfredo Lojman mı ? Guylara lojman hakkı veriliyor mu ?
-
Arkadaslar, forum yoneticilerine tavsiyem il secimi olursa , sadece puan ve sehir yazilacak bir baslik acilsin. Kimlerin hangi sehir yazdigini gorelim ona gore bir karar verilebilir. Tabi ki manipule edecekler olacaktir. Ama bu forum durust insan kayniyor. Bir fikir illaki verecektir. Muhabbet arasinda tam bilgi sahibi olamayabilecegimiz icin. Sadece buna uygun bir baslik acilip forum yonetileri o baslikta puan ve sehir harici yorumlari silerlerse bilgi sahibi olabiliriz.
-
@paretowilfredo :)) Allah razi olsun, mutlulugumuz daim olsun,sonuda gelsin insaallah
-
İl puan tercih olaylarına sitede girilmesin yani anket gibi sadece o tür başlık olmasın lütfen. sohbet arasında zaten cevaplanıyor elden geldiğince . Ayrı sayfa anket havasını verir
@paretowilfredo -
@Antimülakat guyla ilgili benim bilgim şu şekilde ablam ve tanıdığım bi kaç insandan bildiklerimi aktarayim guy mesleğini her ne kadar yerselerde meslek çok rahat arkadaşlar ablam şu vmy ama guy günlerini çok ozluyo maaşı şu an 3300 gibj bi rakam aşırı is yükü yok hatta bu ara izmirde futbol turnuvası bile yapılıyo k kadar rahat bence özelikle bayanlar için ideal bi meslek lojman sıkıntısı var ama bu maliye Bakanlığının genel sıkıntısı ise basladiktan yaklaşık 4 ya da 5 ay sonra ankarada 45 günlük eğitimi var yolluk aliniyo tabiki misafirhane de kalinabiliyo merak ettiğiniz bi şey varsa bildiğimi aktarırim meslekleri ilgili
-
@paretowilfredo Bir daha bu il mevzusuna girmez bence pareto:))
-
@ddguy lojman olayı hakketen var mı ya ilk defa duyuyorum ?
-
@TugayÇ lojman var ama bekar a cikmiyo lojman kirası uygun oluyo Lojmanların maliye Bakanlığı nin Lojmanları var genelde evli insanlara çıkıyo lojman işi biraz sıkıntı
-
@kzxp Girilmesine girilir keşke kitle %100 dürüst olsa da gerçek örneklem yapılabilse. Ama malesef sınav kazanmanın gönül kazanmaktan önemli olduğu şu zamanda mantıklı değil Ha tabi öngörülerimiz olabilir ama bu sene tahmin için en zor sene olacak sanırım. Bu kadar işsiz kişinin birikmesi 95 puanlı insanlardan dahi gireceklerin olması, sınavın bu kadar gecikmesi, 2015 ile 2016 arasındaki puan dalgalanması işi zorlaştırıyor.
-
@ddguy sen boşver lojmanı şimdi işe girince konusuruz onu da ablan guy kurum sınavına nasıl hazırlandı onu konusalım ben kendimi cok eksik hissediyorum ya sanki okadar dogruyu hayatta yapamazmısım gbi motivasyona ihtiyacım var
-
-
@paretowilfredo böyle bir endişe varsa girilmemesi dogru olur o zaman, fikir sahibi olmak icin iyi olur diye dusunmustum ama en az 1 kisi bile bu durumdan müzdarip olursa üzücü olur. Şoyle olsa nasil olur herkes puan fotografini atarak paylassin sehiri hatta basvurudan sonra basvuru formunu da paylassinlar
-
@Siyocu konu çalışmani bırakma hocam bu iş sadece imece yada adem le olmaz zaten önümüzde kpss de var bu çöpe atilamaz bi sınav benim planım söyle konu caliscam hergün 1 ya da 2 deneme çözcem tarih ve mat da caliscam günde 1 ya da 2 saat kadar maalesef biraz yorulcaz ama değer 2 ay gerekirse dış dünyayla baginizi kesin
-
@Lionsa Aslında kendi aramızda dürüst dostlarla yapılabilir ama o da yine doğru bir sonuç vermez bence çünkü bu senenin ddinamikleri hakikaten çok farklı.
-
@ddguy emoji ekleyemedim ya böyle sert konusur gbi olmuş kusura bakma ya elimde degil sonra konusuruz diye saka yollu söyledim yanlış anlama sakın
-
@paretowilfredo anladim kardesim. Nasip kismet diyelim artik yapacak birseyimiz yok
-
@Siyocu ayıpsin yanlış anlar miyim sen benim gizli favcimsin iletileri hep sen begeniyon öyle bi şey aklıma bile gelmedi kardeşim