2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy 2yıldır hiç arkadaşım kalmadı sayılır maalesef zaten akrabaların zaten yüzünü örmek istemediğimden evden dışarı adım atmıyorum sürekli konu çalısıyrm ama böyle bi eksiklik hisseip duruyorum kpss de aynısı olmuştu sonra saçmasapan hatalar yaptım sınavda yaa bide 2016 kpss den beri tam istikrarlı bi çalışamadım şimdi de yetistirememe yapamama korkusu sardı off
-
@paretowilfredo bu akşam rg den bir şey cikarmi sence
-
@ddguy neden pişman çok garip
-
işe girdin de lojmanı kaldı. ben sokakta yatarım.
-
@Siyocu sakin ol strese gerek yok konu calistiysan gerisi halledilir biraz olaya nasip olarak bakmak lazım Allah a dayan korkma korkacaksan Allahtan korkma der büyükler stres şu an sana zarar hiç gerek yok konu çalış her gün de adem ya da imece çöz is bitti gerisi tevekkül Mevlam neyler se güzel eyler bu günü görebilmek için ne kadar ugrastik canlı sahidisin
-
@ansızınbirilan Valla yukarda söylediğim gibi 10 gün kalacak başvurulara. Güzel zaman olur. Haftasonu dükkanı kaparken ilan vermeyi de sever kurumlar. Mümkündür.
-
@kilici şu an ablam rahat nefes alamıyo beraber kalıyoruz hergün halini ben görüyorum ise gidiyo rapor okuyo sürekli akşam gelip ders çalışıyo bide vdk personeline çok değer vermiyo açıkçası yetki sınavı var il belirlenmesi için haziranda genel Simav var bunun yanında performans dertleri var var da var müfettişlik tercih eden insanın bi 4 yılını gözden çıkarıp üniversite okuyorum demesi lazım ama sonrası aşırı rahat o da ayrı tabi
-
@avocation sohbet ediyoruz hocam geceye kadar zaman geçmiyo
-
@ddguy bana da ev bakacaktık di mi seninle:) inşallah
-
@TugayÇ hocam anket ve puan işine tövbeliyiz. Kimseye de tavsiye etmiyoruz paylaşım yapmayı. Çok spekülasyon oluyor bu konuda. Çok yanıltıcı oluyor, bana sorarsanız hiç girmeyin bu işe.
-
@Antimülakat ama onunda heyecani bir başka
-
@turkkızı sen ankaraya gel ankarada olursam bakarız kuzu ayıpsin
-
@ddguy saol kardeşim destegin için inşallah rahatlarım
-
@ddguy tabii ki meslek olarak guydan kat kat daha üstün. Büyükşehirler dışında guyları da dairede ezdiklerini duymuştum. Rahatlık bakımından karşılaştırıyorsanız bilemem ama guy vmy den daha iyi denemez. dinlenmek için değil çalışmak için mesleğe girmeliyiz zannımca
-
@Siyocu sakin ol sen bu sınavı yapicaksin inşaAllah
-
@ddguy ayyy inşallah
-
@ddguy burdaki hepimiz yaparız inşallah kardeşim
-
@kilici öyle bi şey demedim tabi ki vmy daha iyi calismak her zaman gerekli ileriyi daha çok hedeflemek yaşam şartimiz olmalı demek istedigim o kadar eziklenecek bi meslek değil
-
@ddguy bakalım inşallah bu sınavla birlikte kendimiz tecrübe ederiz
-
@kilici ya sorma iyi teori üretmiş rahmetli. Adeta bugünler için