2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@karakalpaklı inanın yorumunuz mutlu etti inşallah hakkımızda hayırlısı
-
@nur4242 Dostum hiçbir çalışman zararına değildir. Sen olacakmış gibi başla çalışmaya, sefer senden, zafer Allah'tan olsun.
-
@nur4242 bölüm ne?
-
@karakalpaklı 'tercih yap' derken o.O Spoiler verme
-
@paretowilfredo Bilinçaltı mesajı Hollywood'dan öğrendik reis.
-
@karakalpaklı gitme gitmeee
-
@avocation muhasebe hocam sizin puan kaç
-
@miss-smith Yok gidecem. Çok dışladınız beni.
-
@paretowilfredo allahına kurban.
-
@karakalpaklı sezen aksunun git şarkısındaki sustuğu o 5 saniyedeyim
-
@miss-smith Bu cümleyi duyduktan sonra Pareto reis beni atana kadar gitmem.
-
@karakalpaklı Meclisimizden bir fireye dâhi tahammülümüz yok. Böyle güzeliz kardeşim. Face'te takılanlar varmış aranızda ama duyuyorum valla duyumlarımı helal etmem
-
@paretowilfredo ya pareto ozelden yaziyorum gormuyosun heralde bi de burdan yaziyim face mace demisken Burdan baska bi sosyal agda instagram vs duyum paylastigin bi sayfan var mi,yokmuBunu bayadir merak ediyorum da. Sorayim artik dedim burdan:)
-
@paretowilfredo Ben buradan başka bir yerde bulunmadım, bulunmam. Gönlümüz bir.
-
@kismetnasip Kardeşim çok mesaj geliyor araya kaynamış olabilir bakamadım bi kutuya bugün genelde gece dönüş yapıyorum ya da sabah erken kafa müsaitken de. Twitter var kardeşi yavaş yavaş aktive edeceğim. Duyum ulaştırabilecek derecede takibe erişsin şimdilik sadece etkinlik için kullanıyorum.
-
@paretowilfredo takipleselim başkan büyüsün iibf ailesi
-
@paretowilfredo tamamdir hocam. Instagrama da bekleriz,ordada buyuk bir kpss calisan kitlesi var️️
-
dd_07guy hocam takibe başladım @paretowilfredo
-
@kismetnasip Kardeşim vakit ayırabilsem keşke her yerde iletişimde olsam sizlerle. Malumunuz sosyal medya çok vakit gerektiriyor. O nedenle şimdilik en azından bura bi de twitter'dayım. Mekan bizim sizin hepimizin zaten. Tutun dostu eşi kardeşi getirin meclisimize
-
Selamun aleykum dostlar, hayırlı kandiller.
Yüzünüz gülsün biraz, inşallah açılan illerde, taban puanlarda istediğiniz gibi gelir. Benim şahsi fikrim, yüksek sayıda il'e alım olacak. Ben il sayısının fazla olacağını düşünüyorum. Hepinizin gönlünde yatan 1. sıradaki veya 2. sıradaki ile atama olacak diye düşünüyorum. Duyum yok ama biraz tecrübe, biraz hissiyat, biraz da beşemal sosu bana böyle söyletiyor.
İlan geldi sayılır biraz rahatlayıp, bir kaç gün dinlenip olaya konsantre olmak gerekiyor. En geç 2 ay içinde sınavınız var ve şu süreçte girilebilecek en kritik sınavlardan biri olacak. Hepimiz burada birbirimizi tanımadan, görmeden arkadaş, dost ve aile olduk. Bu bağı koruyalım ama birbirimize de şu süreçte sınava çalışma konusunda destek olalım.
Guy çalışma yerleri hakkında edindiğimiz bilgileri paylaşalım, guy olan arkadaşlarımızdan meslek hakkında bilgiler alıp paylaşalım, eğitimleri nasıl, lojman durumu nasıl? Madem bir aileyiz diyoruz: birbirimize yardım edelim, destek çıkacalım. Birbirimizin tercihini yap! masını kolaylastiralım.