2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@miss-smith sence ben bu durumdan rahatsız olurmuyum
-
@miss-smith Gece toplanıyo muyuz?
-
@Keymarsh Allah isterse kuşlar filleri yener. O ne güzel vekildir O ne güzel referans Sen gönlünü temiz tut İnnnsallah kazanırsın dostum
-
@angarabebesi Allah razı olsun dostum. O inancım olmasa hiç uğraşmazdım zaten. Bakalım bekliyoruz hakkımızda hayırlısı. Rızkı veren Allah'tır; elbet bir yerlerde yiyecek ekmeğimiz vardır.
-
2015 mayis sinavi 16 mayista yapilmisti, eylulde mulakatlar yapildi, kasimda basladilar:) 2017 bitmeden bizde maas kazanabiliriz
-
@kismetnasip Herkes ilk maaşının %2sini forum üyelerini için ayarsın. Çay partisi yapacaz.
-
@karakalpaklı hahah olur hocam ayipsin. Yanina kurabiyelerde benden ekstra olsun bari️️
-
arkadaşlar 3. grup matematik istatistikten de alım olur mu acaba
-
@karakalpaklı sen gelme nolur
-
@westthrace hocam sen çok yanlış gelmişsin
-
diğer başlıkta belli bir süreden sonra kaçırmıştım yazınları takip edememiştim , böylece iyi olmuş burası , herkesin gönlüne göre olur inşallah
-
@sradaninsan Hocam daha ne istiyosun benden?
-
arkadaşlar bir de imeceyi bulamadım basımı mı yok ? önereceğiniz başka kaynak var mı acaba
-
@diyar ne gibi
-
@karakalpaklı toplanıyoruz inşallah son gecedir ️
-
@ddguy beni yanlış anladınız hepiniz ama canınız sağolsun. Hadi imzalayalım o zaman
-
@hayalimsgk anlıyorum senide hassasiyet yüksek şuanda. Hem iibf yaptıgı tüm etkinliklere herkes katılsın. Ayrım yok
-
@karakalpaklı baskan seni kovunca iyi haberler geliyor bundan sonra baktım sen varsın hemen kovacagim bir nevi totem idare et artik
-
@sradaninsan Sizin canınız sağ olsun.
-
anket yapacak mi tercihini yap grubu.