2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Sınav kpssye yakın olacağına göre çalışma şeklini ayarlamak lazım. . Kpssye yaklaşık 60 gün var yani her ders için 15 gün demek bu.. fire vermemek lazım. . Guy için çıkmış soru çalışmasını aksamlari yapıp gündüz kpssye yönelik alan çalışmak daha mantikli gibi.. Yeni bir program şart oldu
-
Ben kpss usulü calismaya devam edip imece cozerim tamamdir
-
@davetsiz dostum bir düzeltme yapayım, imeceyi hazmederek çözen kişi rahat 90 yapar. kalan 10 sorudan 8i yüzeysel ve basit sorular.1 soru da genel kültür sorusu gibi geliyor. istanbul sınavında puanım 98di. 2 hafta çalıştığım halde. ayrıca mülakatta puanlarından çok hareketlerine, beden diline bakılıyor.ben o ayarı bir türlü tutturamadım. ya çok artist davranıyorum ya da çok ezik
-
@İnmyheart Dostum bugün ya da yarın gelebilir zaten artık ne zaman geleceğinin de önemi kalmadı tercih zamanları felan hepsi belli ona takılmayın
-
@adam-simith Hiç bilgim yok dostum
-
@HaniYaKi hocam imece kolay işte tek başına yeterli olmaz diyenler var anca 50 60 soru yaptırır diyenler var
-
Arkadaşlar bu il tercihlerini yaparsak aşağı yukarı sınava girip giremeyecegimiz kaç gün içinde belli oluyor
-
@aksaçlı 2 vergi, 3 guy , 1 idari yargı, 1 mhuy mülakatına giren birisi olarak söylüyorum. bana güven
-
@HaniYaKi inşallah kardeşim inanıyorum sana senin de yüzün güler inşallah bu sefer
-
@aksaçlı nın da dediği gibi "bizim de mutluluktan sabaha kadar uyuyamayacağımız günler gelecek elbet "
-
@aksaçlı çok sağ ol dostum.başarılı olalım ve sınav sonrası burada sevinçlerimizi paylaşalım istiyorum..
-
@HaniYaKi en çok istediğim şey şu an bu zaten
-
@angarabebesi dostum bddk'nın sınavı için istanbula gidiyorum. Sınavdan sonraki hafta başlamış olurum eğer 13 mayıs ise sınav tarihi 5 hafta kalıyor. İMECEYİ aralık ayında bir kez çözmüştüm ilan gelecek diye. 16 tane çıkmış sınav var İMECEde. Şimdi sabahları erkenden en azından bir tanesini çözsem 2 defa daha bitiriri diye düşünüyorum. Geri kalan saatlerde de KPSS ye devam.
100 soru var sadece yanlış yaptığın soruların açıklamasını okusan 1 saatte biter hadi max 1.5 saatte biter. Kpss çalıştığımız için onunda etkisi olur herhalde sınava.
Ayrı ayrı özel konulara çalışmayacağım bol soru çıkmış soru çözeceğim. Tek istisna işletme iktisadı diye bir konu var 2 veya 3 soru gelmiş yakın sınavlarda iktisat içinde. Onlar biraz şansa kalıyor özel olarak çalışmayacağım.
Tek tavsiyem bol soru çöz olur. Ben öyle yapacağım
-
Rimtindirimttindkabzjisbablawojdbzkwkendkkwo2onsbdkwkznskwamnxkr hazır miyiz gençler kopmayaaa:-D
-
@Keymarsh riske atmayacağız sadece biraz daha tempoyu arttıracağız, aynen dediğin gibi olan oldu ikisi birlikte gidecek başka seçenek yok.
-
@ddguy neden kopuyoruz
-
Arkadaşlar çok ciddi bir sorum var şuan bilen biri cevaplayabilir mi?
-İller arasında İzmir var mı yok mu?
-
@ddguy sen bence derin nefes alıp kendine gelmelisin
-
maliyet muhasebesi için tecrubeli arkadaşlardan kaynak önerisi olan varmı
-
@miss-smith valla ha oruç oruç mal oldum şu an ya