2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@gmsmustafa Soru şu galiba : Yürütmeyi durdurma davası ile ilgili hangisi yanlıştır ? D şıkkı : Tam yargı davasında açılır diyordu.
Böyle hatırlıyorum
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@wesley10 soru oyle degildi de cevap oyle ama ️
-
@wesley10 yürütmenin durdurması tam yargı davasında açılamaz, gibiydi sık. Ve yanlışı soruyordu diye hatırlıyorum. Yani bu cevabi işaretlemek hata oluyor sanırım öyle hatırlıyorum ve öyle davrandım : )
-
@reagan aktifinde kayıtlı arazi satılarak yenisi alınmak istenmektedir diyordu
-
Tam yargıda yürütmeyi durdurma açılır arkadaşlar. Şıkta tam yargıda yürütmenin durdurulması açılamaz diyodu yani bu yanlış açılır. Valla kafam çorba oldu artık bildiklerimdende şüphelenmeye basladim
-
@James-Buchanan ben de onu diyorum : ) tam yargı davasında açılamaz şıkkı doğruydu. Sorunun cevabını ben B yapmıştım öyle hatırlıyorum
-
Ayrıca yürütmeyi durdurma bi dava değil karardır
-
@holywind bende bunu yapmaya çalışıyorum zaten. ve bunu usulune uygun yaptığımı düşünüyorum. Doğrumu illa doğru çıkarmak değil amacım. Bi yanlışlık varsa hak aramak bende bunu belirttim.ama kurum hangisini kabul ederse o oluyor zaten nitekim
-
Bugün de geçti anca yarın açıklanır
-
@ShankS belki gece aciklarlar
-
@slhylmz bende tam bu gece açıklanır mı diye yazacaktım
-
Tam yargi davasinda yurutmenin durdurulmasi talep edilemez diyodu sikta ve yanlisi soruodu sanirim dogru cevapta buydu. Tam yargida yurutmenin durdurulmasi talep edilebilir diye biliyorum.
-
Arkadaşlar yürütmenin durdurulması için ortada icrai bir işlem olmalıdır. Tam yargı davası ise idare hukukunda tazminat davasının karşılığıdır. Yani tam yargı davasında yürütmenin durdurulması davası açılamaz. Yani bu şık doğru. Sorunun cevabı danıştay ile ilgili olan şık bence
-
http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=61313
Cok tartisma yaratmak istemiyorum tartismaktan da gina geldi ama turk hukuk sitesinde tam yargi davasinda acilan yurutmeyi durdurma kararina iliskin. Bilgi amacli paylasayim dedim.
-
@wesley10 sonunda birisi doğruyu söyledi. helal sana.
-
@mahmut8728 bu vergiyle ilgili genel kural yd tam yargı davasında olmaz ama sadece vergi de tahsilatın yürütmesi durur bu istisna
-
Aşağıdakilerden hangisi yanlıştır diyordu. b şıkkında temyizde verilen y.d. kararına itiraz edilemez vardı bu doğruydu. d şıkkında tam yargıda y.d. kararı verilebilir diyordu bu yanlıştı. cevap d olacaktı yani.
-
-
@ucanizmirli açılamaz diyorsa şıkta tamam hocam doğru. Ben tam yargı davasında açılır diye hatırladım