2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@darkpassenger inşallah
-
@bunebicimhikaye hadi yürü sen işine bak.Git hakimliğine çalış sen.Fazla buralarda takılma.Nasıl belli ediyosun ama Ankaradan kaçıranlardan olduğunu.
-
Burdan gibe müslüm gürsesten unutamadım şarkısını armağan ediyor ve kafamı veremesemde fiilen başında bulunmak için ders çalışmaya gidiyorum
-
@lavinya ben de diyorum ki 'gel vefasız gel vizdansız.çağırmazdım acil olmasa..'
-
F5 tuşuna da amortisman ayırmak şart oldu artık bu kadar yıpranmadan sonra... 549 ya da 649 diye sormuyorum bile...
-
Gib cumartesi için yol konusunda tedbirli olunması için msj atmıştı.Şimdide atsa keşke en azından telefonumuzun sesini açmak yeterli olurdu
-
@kpssa hayır yani çok mu zor bir yetkilinin çıkıp da açıklama yapması. desin ki şu şu sebeplerden ötürü süreç uzadı . bugun beklemeeyin ya da bekleyin.arkadaşlar çalışıyor şu güne yetiştirmeye çalışıyoruz. en azından yapışık yaşamayız bu elimizdeki teknolojik aletlere
-
@Alperiniz ve gelmiyordu..
-
Ya bi 80 olsaydı rahat ederdim ya çok sınırlarda dolaşıyorum böyle olunca da ders mers hak getire
-
Optik okuyucuya kedi de girmiş olabilir
-
@Hipokrat il hangisi hocam
-
tam GİB i anlatan bir profil yemin ediyorum.
-
@umudumol konya kardeşim
-
içerden duyum alan birisi haftaya pazartesi açıklanacak demiş. face ye yazmışlar.
-
@James-Buchanan daha neler..
-
@James-Buchanan Hayır kabul etmiyorum bu durumu...
-
@mehlikasultan bende
-
hıftıyı pızırtısı ıçıklınıcık
-
@James-Buchanan vallahi yuh artık ya isyan etmek istemiyorum ama yani 10 kişilik ekip eliyle tik atarak okusa en geç bu akşam biterdi. Yinede kendimi, muallakta olan soruları makul bir şekilde karara bağlamaya çalıştıklarını düşünerek telkin ediyorum. Allah hepimize sevdiklerimize güzel haberler vermeyi nasip etsin.
-
haftasonu kpss var bir sürü iş var...