2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Komisyon sınavı açıklamak iÇin toplanıyor okumak iÇin degil. Eğer yanlış soru tartışılıyorsa ( ki zannetmiyorum ) sınav tekrar okunur. GIBın huyu değildir böyle şeyler. Ben okunduğunu biliyorum.
-
@davetsiz hangi yil itirazlari degerlendirmislerde bu yil milleti bekletiyorlar boyle ya
-
@ansızınbirilan inşallah hakkaniyetli sonuç alınır herkes için
-
La sanki duplomat yapacaklar sanki bizi tukurdugumunun kurumunun tukurdugumunun sinavi.
-
@safiTÜRK69 o zaman bugun beklenir mi hocam aciklanmasi icin
-
Arkadaslar anadolu universitesinin acikogretim sinavlarindan sonra optik okuma departmaninda 4 donem calismis biri olarak merak ettigim su. AOF sinavlarinda 1 milyon ogrencinin 4 oturum sinavi olabliyor ortalama 3.5 milyon optigi 6 makina 3 vardiya yaparak 6 gunde okuyordu. Kendi makinam icin soyleyeyim bir gunde 50.000 optik okuyabiliyorduk. Benim bu mantigima gore 10.000 kagit tek makina bile calisilsa 3 saatte bitebilirken gib neyi bekliyor ogle arasi molasi bu kadar uzun suremez heralde dimi
-
@aycan valla ben bekliyorum . 1 günüm gitti çeko çalışacaktım.
-
Sevgili GİB'cim kağıtları okumakta zorlanıyorsan, bak biz burdayız. Bir he demene bakar, 10000 kişi koşar gelir sana yardım ederiz.
-
@kpssa bu gibi şeylerin yaşanmaması için kurumun sınav sonrası gecesi soruları açıklaması lazım.
-
Yetişkin bir iibf'li günde 24 saat sınav sonucu bekleyebilir.
-
hıç zannetmiyorum bugun açıklayacaklarını yarın açıklasalar ona bile razı oldum şimdiden cuma tatil haftaya sarkmasın yeter zulüm devam ediyor.
-
@safiTÜRK69 hepimizin akli fikri GİB de hocam bi aciklasalar da rahat rahat dersimize baksak
-
bu aralar anamdan babamdan bile daha çok görüyorum bu kadını
-
Bu ileti silindi! -
@darkpassenger o yüzden hiç yarın açıklanabilir deneyelim bu gün açıklanacak BUGÜN o bugün ......
-
yahu face de 1 haftayı bulur diyorlar böyle bir şey olabilir mi ya.
-
Sakin olun arkadaşlar herşey olacağına varır.Rasyonel biçimde hareket etmeli.Bence kafayı toparlayıp önümüze bakmalı.Sonuçlar elbet bu hafta açıklanır.Kpss'de ne yapacağız şimdi girip 2 ay sonuç bekleyeceğiz bence kendinizi ona saklayın:)
-
@safiTÜRK69 bilgileri nereden alıyorsun?
-
@Pigou33 hocam açıklama 16 haziran diyor kpss açıklanma.
-
@guyguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@bunebicimhikaye it herif bn deliysem benim yazdığım cümlelere niye yorum atıyosun godoşş.İzmir yazdın diye göt korkusundan ölüp geberecen beni rahatsız etme
Bu nasıl bi terbiye ya