2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Anket görüntüsünü atar misiniz
-
kurum sinavi ankara nin hangi semtinde oluyor, kalacak yer nasil ayarlaniyor onceden girenler nasil yapti bunu. bileti vs simdiden ayarlamak istiyorum
-
Puanım 75.944 urfanın bu puanla kapatma ihtimali yok muu hiç:(
-
@dildar_07 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Puanım 75.944 urfanın bu puanla kapatma ihtimali yok muu hiç:(
Maalesef kardeş
-
@O'connor niye adamın moralini bozuyon belki düşer facedeki 100 kişiye bakarak yüksek kapatır demek yanlış olur kaçla kapatacağını kimse bilemez
-
@köyün-ağası 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@O'connor niye adamın moralini bozuyon belki düşer facedeki 100 kişiye bakarak yüksek kapatır demek yanlış olur kaçla kapatacağını kimse bilemez
Gerçekçı olmak lazım bence. Zaten salı günü açıklanırda. Bu yıl İstanbul gelir derdim ama gelmez. Spekülasyon için demiyorum. ÖncesindeDe sonrasında da diyorum. Çünkü urfaya talepin çok olduğunu bilenlerden. Benim 80 üstüler nerden 10a yakın tanıdık var. Genel olarak 77 78 cok kisi başvurmuş.
-
@O'connor 425 kişi sımava gircek bunun 400 kişisini bilsek bile yüksek kapatacağını söyleyemeyiz
-
Urfanın yüksek kapatıp,batıdaki illerin düşük kapatmasını görmek cok acı verici olucak.en azından hepsi yüksek kapatsın o kadar üzülmem
-
arkadaşlar başvuru belgesini alabilen varmı yoksa daha sonramı alınıcak bu belge.başvuru yaptığımız siteye ulaşamıyorum ben
-
@dildar_07 bak şimdi diğer tüm değişkenler sabit varsayımı altında 90 ve üzeri 25 kişi olsa ki bu bile abartı geri kalan herbir puana ortalama 26 kişinin başvurması lazım sence düşmesi imkansız mı değil mi sen karar ver,bence gayet de düşebilir.
-
Link tıklayınca açılmıyor dünden beri anket linki grup adı nedir
-
@dildar_07 @O-connor 84 le urfa için korkan biri o yüzden onun dediklerini pek takma. Geledebilir gelmeyedebilir kimseye inanıp moral bozma ders çalışmaya devam et hocam hayırlıysa olsun inşallah
-
Dün geceki hareketlilik yok hiç pikniğe mi gittiniz hepiniz
-
..................................
-
@Guy63 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar istanbul 75 ile kapatmış. Bu yılda geçen yılın aksine İstanbuldan aşırı kaçış olmuş. Herkese iyi günler. İstanbulu tercih edenler çalışmaya devam.
hocam sakin ol ne diyorsun
-
@Guy63 sonuçlar açıklandı da bizim mi haberimiz yok?
-
Açıklandı mııı?????
-
@kilici millet geliyo ortaya bombayı bırakıyo sonra hop kaciyo o bomba kimde patlarsa geçmiş olsun bide artık yeni moda şey hadi selametle hadi eyvallah ben gercekciyim la zaten başında adamın canını sıkıyon neyin selameti neyin gerçekligi ama şimdi onlar da haklı 75 80 arası iyi çalışıyo adamın zaten önünde kpss var daha iyi yükleniyo mantık şu moral bozayim kurumda eleyeyim ben yerleseyim bu ne zihniyettir Yarabbi diye bağırmak istiyorum
-
@ddguy İçin dolmuş senin de devam et dinliyoruz
-
Açıklanmadı arkadaşlar sakin