2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@adam-simith Anketin ekran görüntüsünü buraya atma imkanın var mı hocam rica etsem
-
@adam-simith son anket atar mısın
-
Arkadaşlar 4t guy denemeleri hakkına ne düşünüyodunuz net şekilde faydası olur mu öğretici sorular var mı ?
-
Anket ekran görüntüsü atar misiniz
-
Merabalar arkadaslar puanim 78.7 tekirdag yazdim ama sizce akibeti ne olur
-
Tecrübeli dostlar aydınlatırsa sevinirim, guy"un ilanı c.tesi günü yayınlaştı, puanlarında c.tesi günü yayınlanma ihtimali var mı?
-
@hayalimsgk asıl işkence 6 ay sonra başlayacak.kendi personelinden maliye kadar nefret eden başka kurum yok.
-
Bugun arasak acan olur mu acaba bi arkadaşımız dun gece konusmus yarin aciklanacak demisler facede
-
@halilhy eksikliklerini görmen açısından faydası olur ama benim çok kafamı karıştırdı o yüzden bıraktım çıkmış çalışıyorum sadece
-
@halilhy hocam tabiki faydası olur bnde çözüyorum ama biraz zorlama geldi bana bırakıp vergi denetmenlğ sorularını çözmeye başlıcam
-
@rayid hocam bu kanıya nerden vardın? Maliye Bakanlığı, denetimde görev yapan dört unvanı birleştirince hesap uzmanları bundan rahatsız olup yeni gelen personele sıkıntı çıkardıklarını duydum. Çalkantı hat safhada. Ama gelir uzmanlığı için böyle bir duyum almadım. İşin doğası gereği bi sıkıntı mı yoksa ilave olarak başka durumlar mi var acaba?
-
-
Aramıslar haftasonu aciklanmicakmis arkadaslar sali gunune kaldik
-
@paretowilfredo kardeş ağrı 15 kişi alıyo. Ilanda ilk sayfada 10 yazmışsın bu arada
-
Bune ya hep mi yüreğimiz ağzımızda yasiyacagiz sıralaması bitmez kurum sınavı bitmez mülakatı bitmez dünyadan soğuktular yazıklar olsun ya
-
@maliyeci123 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Bune ya hep mi yüreğimiz ağzımızda yasiyacagiz sıralaması bitmez kurum sınavı bitmez mülakatı bitmez dünyadan soğuktular yazıklar olsun ya
babama garanti diye istanbul'u yazdım diyorum oğlum alıştık heyecana git başka yeri yaz diyor
2. tgrt vakası. hatırlayanlar vardır. -
Önceki alımlarda başvuru bittikten ne kadar zaman sonra kaçla kapattığı açıklanıyordu hatırlayan var mı?
-
@geleceğinuzmanı
15-20 gün sürmüştü ama bu seneyle kıyaslanamaz. bu sene vakit dar. en geç salı açıklanır rahat olun -
Arkadaşlar sınava yaklasık 30bin kisi basvurdu bunlarin 20 bini daha sınav oncesi elenecek kalan 10binin 6 bini ise sınavda. O 6 binde olmak istemiyorsaniz kacla kapatir ne olur ne olcak aman girebilir miyim diye dusunmektense ders calismalisiniz
-
@adam-simith kardeş ağrı kaç kişi katılmış ankete de 76 dedin? Nerde bu anket bi benmi bulamadim