Ah bu spekülasyonlar ah. Meğer herkes strateji uzmanı olmuş. Adam yaptığı stratejiyle 73 ile sınava giriyor. Fakir adam iyiniyetli adam 77 ile boşta kalıyor. İnsallah kimse kimsenin hakkına girmeden hakkıyla atanır diyorum. İnşallah(AMİN) diyenler beğensin.
O'connor tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Bence bu yıl kurum sınavları daha düşük kapatacak. Çünkü herkes bıkmış ders çalışmaktan. İlan geldiğine bile sevinemiyor insan. O kadar geç geldi ki ilan. Bu ilan geçen yıl kpss öncesi olsaydı ne olurdu sanki
-
Arkadaşlar açıkçası puanı yüksek olanlar hariç hiç kimse yazacağı ili doğru söylemiyor. Tamamen sizi aldatmaya yönelik konuşuyorlar. Hiç kimse nerenin kaç ile kapatacağını bilmez. Herkes milleti doğuya yöneltiyor. Bu gidişle doğu yüksek kapatıp Batı düşük kapatacak.
Size tavsiyem hangi il hoşunuza gidiyorsa orayı yazın. Hiç kimsenin fikrini almayın. -
@hobbes 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@OFLU61 d şıkkı olduguna eminim ama 1/2 mi1/3mu emin degilim
Dönen varlıklar:250
Stoklar:150
KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR:200
Cevap:1/2 -
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@onur00 Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
biri gelir idaresini arayıpda sorsa ne zaman olacakmış bu mülakatlar.bilgi lazım artık
Sen arasan güzel olmaz mı
-
RE: Beşiktaş Lyon'u geçebilir mi?
Bir Fenerbahçeli olarak diyorum.
Gönülden BEŞİKTAŞ geçer turu -
@ShankS yok kardeş düz.
kurum ne yaparsa odur. -
@gokhangermen Katılıyorum puanı 78in altında olanları forum yorumlarına bakmaksızın tercih yapmalarını tavsiye ederim.
-
@kilici 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@O'connor Tam tersine çok kişinin sınava girmesi daha adaletli ama şehir tercihi mülakattan sonra olması lazım. Tercih sistemi adaletsiz.
Peki kpss den 90 alan ne yapsin
-
@yosulusne 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar ben şu an bir işte çalıltuğım için fazla vakit bulamıyorum küçük bir tekrardan sonra imece üzerinde gidiyorum ve o soruları çözüyorum sadece. Sizce yeterli olur mu? Üçüncüyü dönüyorum artık ezberledim oldum
Yeter kardeş zaten bu sınav bilgiyi ölçmeye yarayan bir sınav değil. Tamamen dikkat. Sadece dikkatle oku soruları. Çünkü kpss 90 alanlarda eleniyorsa gerisini ben düşün
O'connor tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 kpss ile Olasi bir guy ilaninda kac bine kadar sans var
@Antimülakat 2017 kpss ile Olasi bir guy ilaninda kac bine kadar sans var içinde söyledi:
@iibf-bunalimda on bin iş görür bu sistemde. 1.500 atama olsa dahi doğru il tercihiyle girersin diye düşünüyorum.
Hele bir eski mülakatlar bitsinde
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@paretowilfredo peki bu guy mülakatları ne oldu. Ne zaman yapılacak acaba hiç yok mu duyum
-
Acaba GİB bir sürpriz yapıp 2.ay dönümüne bugün mülakat tarihlerini açıklar mi
-
RE: 2017 kpss ile Olasi bir guy ilaninda kac bine kadar sans var
@hoyuelo 2017 kpss ile Olasi bir guy ilaninda kac bine kadar sans var içinde söyledi:
@salih1940 daha önce sınav açıklamadan tekrar sınav yaptıkları da olmuş. bknz. 2013 vmy alımları..
Sen bu dediğine inanıyor musun?
-
2000 komiser yardımcısı alınacak. Ben şahsen başvuracağım. Sadece guy çok riskli gözüküyor
-
@guydemapusant Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Arkadaşlar mülakatlarınız eylülde bayram sonrasında. Eylül ayına yayılan bir mülakat olacak.
İstihbarat nereden
-
@zenginmemur Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
şunuda ekleyim her ne kadar 1000 tl maaş azlığımız olcaksada meslek hayatında maliyeciyim dedin mi toplumda bi karşılığı her zaman oluyo.İnşallah mülakatı geçerizde maaşlarımızda sonra düzelir
Yaw hele bir atanakta. Düzelme falan istemiyoruz
-
Ne ettiniz biz Eylüle bile tahammül edemezken siz birde Ekim diyorsunuz
-
Geçen yıl p40 puanı 82.5 olan adamın sıralaması kaçtı.